Mijn koffer met naam van Bulbby

Een tijdje terug schreef ik over investeren in een goede koffer en gaf ik 6 tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een koffer. Nu verbaast het je vast niets dat ik zelf al enige tijd op zoek ben naar een nieuw handbagagekoffertje. Een kleintje die ik in de trein mee kan slepen als ik bij mijn vriend ga slapen maar die ook in het handbagagevak van een vliegtuig past.

koffer met naam bulbby

Nu heb ik mijn eigen tips niet direct opgevolgd, maar wilde ik eerst iets proberen dat al een hele tijd op mijn verlanglijstje staat. Ik bestelde een koffer met naam bij Bulbby.nl (€54,95). Haha, yes! Met mijn eigen naam én de naam van mijn blog om precies te zijn. Dat leek mij wel grappig om mee op persreis te kunnen nemen, maar ook als het wintersportseizoen weer begint en ik waarschijnlijk regelmatig voor Wintersportweerman de sneeuw in ga, gaat ‘ie mee op reis. Is ‘ie niet leuk?

Wil jij ook een naamkoffertje bestellen?

De koffertjes zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren zoals roze en oranje, maar ik koos een kleur die minder snel vies wordt én die bij al mijn outfits past. Het werd donkerblauw. Liever had ik zwart, maar die kleur was er niet. Je hebt de keuze uit ongelofelijk veel printjes en opdrukken waar je de tekst van kunt personaliseren. Zó leuk. Wat kun je allemaal personaliseren?

  • De kleur van je koffer
  • De opdruk
  • Wat voor tekst je op je koffer wilt
  • De kleur van de opdruk en tekst

Bestel je ook trolley met naam bij Bulbby? Let dan hierop:

Ik bestelde uiteindelijk 2 koffertjes. Een setje: groot en klein. Wat ik niet wist toen ik bestelde was dat klein wel érg klein is (kinderformaat bijna) en large een gewone maat handbagegekoffertje is. Ik had verwacht dat de kleine voor de handbagage zou zijn en de large voor het ruim. Niet zo dus. Misschien heb ik zelf niet goed gekeken, maar ik kon de afmetingen niet 1,2,3 vinden. Tipje.

De opdruk

De opdruk zit er netjes op en na veelvuldig gebruik is hij nog helemaal niet beschadigd. Top! Ik bestelde mijn donkerblauwe naamkoffertje met zilveren opdruk, maar het lijkt eerder grijs. Dat vind ik wel jammer en een beetje saai. Als ik dat had geweten had ik misschien een gezelliger kleurtje gekozen. Ach ja, de volgende keer dan maar.

De kwaliteit

Het koffertje is erg prettig in gebruik, maar erg stevig is hij niet. Het is meer een tas waar wieltjes onder geplaatst zijn. Een stevig skelet heeft de koffer niet. Net als een voorvak of kleine vakjes aan de binnenkant van de koffer. Wel is er een vak aan de zijkant van de koffer over de hele lengte. Dat is wel fijn dus. Koffertjes hebben met mij heel wat te verduren want ik rijd regelmatig ergens tegenaan of laat de koffer vallen. Dit koffertje van Bulbby heeft de test – tot nu toe – goed doorstaan. De stof is nog nergens beschadigd. Waarschijnlijk ook omdat de koffer zo flexibel is. Ieder nadeel zijn voordeel.

Is ‘ie leuk en mooi? Ja! Is het een echte koffer waar je lang mee vooruit kunt. Nee, dat verwacht ik niet.

One thought on “Mijn koffer met naam van Bulbby

Comments are closed.