Persreis in Hongarije: vlog 1

Als je aan Hongarije denkt, denk je dan direct aan Boedapest en het Balatonmeer? Hoewel ik nooit in Boedapest ben geweest, staat de stad al tijden bovenaan mijn vakantiewensenlijstje. Maar Hongarije heeft zoveel meer! Precies om die reden werd ik onlangs uitgenodigd om een deel van Hongarije te ontdekken. Een bestemming die super budgetproof is en waar genoeg te beleven valt. Voorlopig ben ik nog niet uitverteld!

hongarije dag 1 budgetproof vakantie

Vloggen vanuit Hajdúszoboszló, de Hortobágy Poesta en Debrecen in Hongarije

Als ik op reis ben probeer ik de laatste tijd zo nu en dan ook wat te filmen. Als herinnering voor mezelf, maar voornamelijk om het moment met jullie te delen. Zoals je misschien wel voorbij hebt zien komen op Instagram en Facebook, was ik onlangs op persreis naar Hongarije. Daar had ik het maar druk met filmpjes maken voor Snapchat, momenten vastleggen op camera voor de video’s/vlogs en foto’s maken voor m’n blogs. Ik heb in Hongarije zelfs zoveel leuke en mooie dingen meegemaakt, dat alles niet in één filmpje past. Daarom heb ik de video in verschillende vlogs gehakt.

Dag 1 in Hongarije

Dit is dag 1. De dag waarop ik met Wizz Air naar Debrecen vlieg en even later in Hajdúszoboszló incheck in hotel Barátság Spa & Wellness. De dag waarop we hartelijk ontvangen werden door een heel welkomstcomité van ambtenaren en zelfs een televisieploeg. We kwamen aan het einde van de middag aan, dus na een wandelingetje door de hotelstraat en een uitgebreid diner riep mijn hotelbed. Kijk je mee?

2 thoughts on “Persreis in Hongarije: vlog 1

  1. Hallo Marloes,

    Met enthousiasme sta ik te trappelen om na een geweldige 1e editie van je vlog, de 2e aflevering te mogen zien…wanneer wordt deze gepubliceerd?

    Hartelijk dank en groet,
    Màtè

Comments are closed.