Een nagellak van €2,49 die 10 dagen blijft zitten? Miss Sporty Lasting Color

‘Longlasting, m’n hol’ … dat is mijn reactie op héél veel nagellakmerken en nagellakcollecties. Zelfs de wat duurdere varianten blijven niet altijd even lang zitten, terwijl je daar toch wel wat extra’s van verwacht. Nope: afgebladderde nagels binnen een paar dagen. Wat heb ik daar een hekel aan!

Miss sporty long lasting

Wonder boven wonder verbaast Miss Sporty mij de laatste tijd keer op keer met de ‘houdbaarheid’ van hun nagellak. Ik ben gróót fan. Nadat ‘Mexican Yellow’ van de Clubbing Color-collectie me al heel goed beviel (zat er na 7 dagen nog bijna vlekkeloos op) heb ik wéér een lakje van Miss Sporty mogen testen dat niet teleurstelt. Ik doe persoonlijk niet (of in ieder geval zelden) aan basecoats en topcoats. Daar heb ik het geduld niet voor. Een nagellak moet voor mij dus longlasting zijn zonder extra bescherming. En yay, deze Lasting Color lakjes zijn winners. Ik probeerde deze turquoise variant ‘#544 Bluetterfly’ uit en yup: na 7 dagen slechts een paar chips te zien. Mijn rechterhand (niet op de foto) was er zelfs nog beter aan toe en ik doe alles met rechts.

Miss Sporty Lasting Color is geslaagd voor de longlasting-test. Rennen naar de winkel! Ik wil alle 8 kleurtjes hebben. Gelukkig is dat niet zo’n grote aanslag op mijn portemonnee met €2,49 per flesje. Ik zag net dat er nog meer nagellakkleurtjes te bestellen zijn via Bol.com.

Enige nadeel dat ik kan bedenken van deze nagellak is dat je de kleur eerder zat bent dan dat hij per se van je nagels af moet omdat het er niet oké meer uitziet.

 Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips: