Hiep hiep hoera: 2e blogverjaardag

Ik had het eigenlijk al stiekem voorbij laten gaan, want ik heb het niet zo op verjaardagen. In ieder geval vier ik het zelden als ik zelf jarig ben. Maar waarom eigenlijk niet even stil staan dat ik alweer het 3e jaar op Budgetproof.nl inga? Ongeveer 2 jaar geleden (op 13 februari om precies te zijn) was deze domeinnaam het early Valentijnscadeautje aan mezelf. Na een aantal jaar on and off geblogd te hebben over reizen, mode en andere dingen die me bezighielden ging ik het nu serieus aanpakken. Ik kon destijds geen baan vinden in het vakgebied dat ik wilde, en wilde gewoon schrijven. Schrijven over iets dat mij blij maakt en waar ik altijd wat over te vertellen heb. Iets dat natuurlijk voor me is: betaalbaar leven. Dus dat is wat ik deed. Ik werkte in een héél ander vakgebied, maar in m’n vrije tijd kletste ik er hier op los. Inmiddels schrijf ik ook (weer) voor m’n werk. Ik breng dus zo ongeveer alle tijd die ik wakker ben door achter een toetsenbord en met woorden voor m’n neus.

Dit lijkt wel een Amerikaanse Oscarspeech, maar ik ben echt enorm dankbaar voor de leuke dingen die ik de afgelopen jaren door mijn blog heb mee mogen maken. Een aantal van de hoogtepunten van mijn 2e blogjaar:

Natuurlijk is het niet altijd rozengeur en wodka lime (eh maneschijn). Zo krijg ik soms anonieme onaardige berichtjes, vinden mensen ineens een hele hoop van je terwijl ze je niet kennen en wordt er achter je rug om over je gekletst. Ach ja. Het hoort erbij. Ook in de blogwereld is het niet allemaal koek en ei. Maar gelukkig weet ik inmiddels wie ik kan vertrouwen en met wie je vooral NIET je goede ideeën moet delen. Gedoe met hostingpartijen die je gewoon een oor aannaaien… En wat dacht je van alllll je vrije tijd die in je blog gaat zitten? Korte nachten, niet mee gaan borrelen en andere suffe dingetjes zoals dit. Om 05:45 opstaan om voor je werk nog even mailtjes te kunnen beantwoorden of even rustig andere blogs te kunnen lezen. Naast een fulltime baan ook nog bloggen is niet niks. Maar hey, we hebben het er allemaal voor over. Ik word er namelijk heel heel héél blij van!

Ik merk dat m’n blog groeit. Niet alleen aan de bezoekersaantallen, maar ook aan de opdrachtgevers die me steeds vaker weten te vinden en het feit dat ik zelfs kan kiézen uit uitnodigingen die ik krijg. Een enorme verwennerij. Door m’n werk moet ik ook heel wat uitnodigingen afslaan, maar dat is dan maar zo. Nieuwtje: na veel wikken en wegen heb ik afgelopen week bij m’n manager aangegeven minder te willen gaan werken. Let’s do this!

Dankjewel aan jou: jij, die regelmatig langskomt om te lezen of een berichtje achter te laten. Zonder bezoekers zou m’n plekje online een stuk ongezelliger zijn!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

23 thoughts on “Hiep hiep hoera: 2e blogverjaardag

  1. Wohooooo van harte gefeliciteerd! Ik zou niet meer zonder je blog willen én kunnen, op naar meer stralende jaren blogplezier <3

  2. Gefeliciteerd en succes in de verdere toekomst en dat we maar veel mooie en budgetproof artikelen te lezen krijgen!

  3. Gefeliciteerd, lekker van genieten! En inderdaad: zolang je er zelf achter staat wat je doet en daarvan geniet, kunnen andere kletsen wat ze willen 😉

  4. Woeeei wat leuk! Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Bij deze stuur ik je digitale confetti en glitters! <3

  5. Wat leuk om te lezen en wat een leuke dingen heb je meegemaakt door je blog! Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

Comments are closed.