Het lekkerste bed in Rotterdam: ibis Rotterdam City Centre

Dat perfecte bed staat in ’t ibis Rotterdam City Centre hotel. Zo’n bed waar alles goed aan is. Precies zacht genoeg, met heerlijke kussens en fluffy dekens. Zo’n bed waar je helemaal in verdwijnt en waar je nooit meer uit wilt. Ja. In zo’n bed heb ik het afgelopen weekend geslapen. Samen met 19 andere bloggers was ik uitgenodigd om als eerste het ibis hotel aan de Wijnhaven te testen voordat het vrijdag open gaat voor betalende gasten. Wat een heerlijk weekend was dit weer. Lekker de toerist uithangen in eigen land. We zijn extreem verwend en Rotterdam heeft me op een positieve manier echt verrast, maar daar later meer over! Ik ga zeker nog een aantal blogposts wijden aan al het leuks dat ik afgelopen weekend in Rotterdam tegen ben gekomen en gedaan heb.

Niet alleen het bed van dit hotel was meer dan fijn! Het hele hotel was super. Als echte budgetliefhebber geef ik niet snel veel geld uit voor een luxe hotel. Dit nieuwe ibis hotel in Rotterdam heeft de ideale combinatie! Een perfecte locatie, luxe, schone kamers, mooi interieur, een ideaal bed, goed ontbijt en een fijne prijs-kwaliteitverhouding. Oh, en een terras met avondzon(!). Vanaf €49 of €59 (afhankelijk van wanneer je er overnacht) slaap je al een nachtje in dit hippe nieuwe hotel midden in het hart van Rotjeknor. Een nette kamer van alle basisgemakken voorzien, een lekkere douche en een hemels bed. Wat wil je nog meer? Nou ik niets. Oh, misschien een croissantje dat ’s ochtends op je ligt te wachten. Ook dat is voor de bakker! Het fijne is, dat alle ibis hotels volgens dit concept worden verbouwd, dus dat alle ibis hotels zo’n sweet bed en fijne moderne inrichting krijgen. Joepie! Na m’n vorige ibis weekendje in Zaandam was ik al fan, nu ben ik ambassadeur ;). Haha.

Wanneer verkies je een hotelbed nou boven je eigen bed? Dat heb ik niet vaak. Ik heb er zo héérlijk in geslapen. Waarschijnlijk mede door de combinatie van verduisterende gordijnen en droombed 😉 (en stiekem ook het fanatieke fietsen tijdens de speurtocht door de stad, maar daar verklap ik verder nog niets over). Thuis heb ik inmiddels nog steeds geen gordijnen. Het was dan ook erg lastig om zondag voor de brunch op te staan. En nee, dat kwam niet omdat er de avond daarvoor heerlijke cocktails geschonken werden. Ik kan m’n alcohol namelijk slecht handelen en daarom koos ik voor een Appelsap-Mojito. Aanrader!

Wil je meer over dit ibis bloggerweekend lezen? Benieuwd naar de hotspots van Rotterdam waar ik kennis mee heb gemaakt? Houd Budgetproof.nl in de gaten ….

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Het lekkerste bed in Rotterdam: ibis Rotterdam City Centre

  1. Goeie pics ook! En je bent altijd weer welkom in Rotterdam hoor; genoeg leuke dingen voor een prikkie, zoals de Pleinbioscoop de komende weken!

  2. Ziet er leuk uit! Ibis hotels bevallen mij tot nu toe ook erg goed 😉 al was die in Londen wel minder luxe dan deze in Rotterdam zo te zien!

Comments are closed.