Mise en Dior tribal oorbel look-a-like

Zoeken (en wachten) loont! Zo’n €250,- ongeveer. De ‘Mise en Dior’ oorbel: ik vind ‘m prachtig! Maar no way dat ik daar €250,- voor kan en wíl neerleggen. Een tijdje terug heb ik me tevergeefs een ongeluk  gezocht naar een betaalbaar exemplaar, maar afgelopen weekend kwam ik ‘m ‘per ongeluk’ tegen. 3 klikken later had ik ‘m besteld en deze week lag er al een schattig klein pakje in m’n brievenbus te wachten. Dit is voor mij wel een gevalletje van ‘wie mooi wil zijn moet pijnlijden’ want ik kan helemaal niet tegen ‘nep’ in m’n oren. Haha ironisch hè. Na 1 dagje dragen heb ik dus pijnlijke lelletjes en geirrireerde gaatjes. Ach, je moet wat overhebben voor de Dior look ;). Duim voor me dat er geen nikkel in zit want anders zit ik nog wel een tijdje met de gebakken peren.

Ik combineer de oorbellen het liefst met een boyfriend-jeans met gaten, een leren biker jacket of een fishnet jurkje. Wat vind jij ervan? Mooi of niet?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Mise en Dior tribal oorbel look-a-like

  1. Super mooi. Ik ben ook al n tijdje op zoek naar de budget- variant. Waar had had je m besteld?

      1. Wat coor zoekopdracht heb je ingegeven of heb je de verkoper nog? Ik ben al lang aan het zoeken maar krijg ze onder de dertig euro niet gevonden 🙁

        1. Je kunt ze (nikkelvrij) shoppen op It Must Be Perfect voor € 17,50 en deze zijn echt van een mooie kwaliteit. Draag ze zelf echt vaak en ben er heel blij mee!

Comments are closed.