Doetip: Amsterdam Dungeon (korting & win)

Leuke betaalbare uitjes: er zijn er zo ontelbaar veel van in Nederland. Daarom besloot ik er een aantal uit te lichten de aankomende tijd. Zoals je misschien wel hebt gemerkt schrijf ik ook steeds vaker over doetips. Een mooie combi dus. Vandaag een doetip voor een dagje Amsterdam.

Hoe is het met jouw zenuwen gesteld? Ben je snel bang of kan niemand jou ooit laten schrikken? Heb je een slecht geweten en spring je al op als iemand boe roept? Of ben je echt een koude kikker? Je kent The Amsterdam Dungeon vast wel … maar gaan daar niet alleen toeristen naartoe? NEE! Echt niet. Het is een hartstikke leuke optie voor een dagje Amsterdam en het vertelt juist iets over de Nederlandse geschiedenis. De Dungeon heeft een speciaal thema van 14 februari tot en met 1 maart: lijkenpikkers. Ja, dat klinkt heel onaangenaam he? Yup! Vroeger groeven de lijkenpikkers lichamen op om door te verkopen voor ‘de wetenschap’. Geen graf was veilig voor de lijkenpikkers! Het gezegde ‘de een z’n dood is de ander z’n brood’ ken je toch wel? Juist, dat komt uit die tijd. De lijkenpikkers zijn nu terug! En wel in the Amsterdam Dungeon. Zompige aarde en rottend vlees. Een dokter die zich uitleeft op nieuwe lijken en een crimineel die nog opengesneden op de tafel ligt. Wat nou als de lijken op zijn? Dan zijn er nieuwe nodig! Durf jij het aan?

Goedkoop met de trein naar Amsterdam

Woon je niet in de buurt van Amsterdam? Dan kan de reis naar onze hoofdstad best prijzig zijn. Niet als je een goedkoop treinkaartje regelt. Bijvoorbeeld zo’n weekend-dagretour voor €13,99 van Kruidvat, of een NS seizoenskaarts (3x één reisdag in het weekend voor €33).

4 kaartjes winnen (t.w.v. €88) en korting

Als je via de website boekt krijg je korting. Je betaalt dan namelijk €5,- minder dan wanneer je je kaartjes aan de deur koopt. Zo kost een entreeticket online €17. Maaarrrrrr, ik mag ook één ticket voor 4 personen weggeven (t.w.v. €88). Met je vrienden of met het gezin een dagje Amsterdam én Dungeon. Super leuk! Zin in? Doe dan mee aan de winactie.

Wat je moet doen om kans te maken op de 4 entreetickets (geldig t/m 31 maart)?
1. De Budgetproof.nl Facebookpagina liken
2. Me laten weten wie jij mee zou nemen en waarom

Eitje toch? Wie doet er mee?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

12 thoughts on “Doetip: Amsterdam Dungeon (korting & win)

  1. Wat een buitenkansje! Ik zou de kaartjes niet voor mezelf houden, maar aan mijn broer en zijn kids geven. Zo’n dagje uit in een kelder kunnen ze ontzettend waarderen 🙂 Hoewel…ik bedenk me net, misschien ga ik zelf ook mee, dubbel zo gezellig!

  2. Ik zou mn broertje en mn moeder meenemen, dat zijn echt angsthazen dus dat wordt lachen!

  3. Sowieso mijn schoonmoeder. Hopelijk schrikt ze net zoveel als ik van haar boeventronie 😉

  4. Dat lijkt me spannend dus ik doe graag mee. Of ik zelf zou durven weet ik nog niet maar ik heb twee tieners in huis die het vast helemaal te gek vinden. Ik volg al via FB

  5. Oohh gaaf! Ik ben, volgens mij, al 2x in The Dungeon geweest. Één keer vanuit ’n opleiding en één keer met mama 🙂 Heb het de beide keren heel gaaf gevonden!

    Als ik de kans krijg om er nog ’n derde keer heen te gaan, met deze winactie bijvoorbeeld, dan zou ik er graag met vriendlief en ’n ander bevriend stel naar toe willen gaan! Lijkt me echt super om het weer ‘ns te mogen beleven, maar dan in ander gezelschap 😀

Comments are closed.