Het perfecte, betaalbare interieur

Zoals jullie weten heb ik zo nu en dan het gevoel dat ik mijn hele interieur de deur uit wil doen. In de zomer van 2014 kwam ik in m’n appartementje wonen en koos ik voor een (bijna) all white interieur. Witte kledingkasten, een wit dressoir, wit bureau, witte rolgordijnen. Ja, het moest en zou wit zijn. Wit, in combinatie met grijs en natuurlijke tinten en materialen zoals wol en (eeeiger)hout. Oh, en een vleugje industrieel. Dolgraag zou ik m’n hele appartement inmiddels 1,5 jaar later opnieuw willen inrichten, maar of dat ervan gaat komen? Misschien als ik de loterij qua tijd én geld win.

Interieuruitdaging: herinrichten met een beperkt budget

Hoe dan ook, interieurwebshop Beliani daagde me uit om m’n perfecte betaalbare interieur samen te stellen uit hun assortiment met moderne meubels met een strak design, voor een betaalbare prijs. Helemaal in mijn straatje! Met 13-in-een-dozijn zoals IKEA ben ik wel even klaar. Dit keer kies ik voor wat bijzondere en kwalitatief betere spullen waar ik lang mee kan doen. Here I go. Als ik nú m’n appartement in mocht richten zou ik het volgende kiezen.

Bruine, strakke, leren bedbank | €399

Ik woon in een studiootje en heb nu een hoogslaper, maar eerlijk gezegd slaap ik vaker op de bedbank. Als ik een nieuwe bank neem dan moet ‘ie kunnen transformeren in een bed. Hoe perfect en stoer is deze bank? Hij steeg regelrecht naar de top van m’n verlanglijstje. Dit is trouwens het tegenovergestelde van wat ik nu heb: een hele grote, grijze bank met chaise longue en heel veel kussen.

Oeps. De bank is inmiddels uitverkocht, maar gelukkig verkopen ze ook hele leuke andere slaapbanken!

Industrieel en natuurlijk gemixt in een bureaulamp | €69

Nu staat er op mijn bureau de welbekende IKEA-tentakellamp. Redelijk kitsch en in your face. Ik hou nog steeds heel erg van de combinatie van industrieel met natuurlijk materiaal. En hey, wit mag nog steeds – maar niet alles meer. Wat een toffe lamp, daar zou ik wel de hele dag tegenaan willen kijken.

Tapijt van koeienhuid 140 x 200 | €279

Hoewel ik ook nog steeds dolgraag een Beni Ouarain-kleed wil, is dit kleed wel echt heel tof. Zou zomaar van een designer kunnen zijn. Wat een gaaf effect zo met die koeienvlekken, maar toch heel strak. Ik vind dit trouwens echt een behoorlijke investering (poeh!), maar een koeienhuidkleed is wel prachtig en hij matcht heel mooi met de bank die ik heb uitgekozen.

Exclusieve kortingscode Beliani -10%

Heb je iets moois gezien? Dan heb ik een fijne kortingscode voor je die je 10% korting geeft op het assortiment in januari en februari. Gebruik hiervoor de kortingscode BDGT-1201.

Ja, in combinatie met de meubels en accessoires die ik nu heb, zou m’n hele appartement een andere look krijgen met deze 3 items. Missie geslaagd! Wat vind jij? En kende je Beliani al? Ze hebben trouwens altijd gratis verzending.

2 thoughts on “Het perfecte, betaalbare interieur

  1. Die bank is tof zeg. Maar zou ‘ie wel lekker zitten? Ik ben dus onwijs aan het opruimen en wil nu alles nieuw, dus ga de site checken!

Comments are closed.