Look-a-like Beni Ouarain kleed bij Karwei

Beni Ouarain kleed look a like
Foto/ secret-berbere.com

Wouw. Kennen jullie deze rubriek nog waar ik goedkopere alternatieven geef voor redelijk onbetaalbare musthaves? Het leek me wel leuk om de rubriek nieuw leven in te blazen. Wat jullie?

Een Oosterse touch in je interieur is hip, dat is je vast niet ontgaan! Ik schreef dan ook laatst een blogpost over hoe je een nep Perzisch tapijt kunt onderscheiden van echt. Maar wat nou als je helemaal niet zit te wachten op zo’n Perzisch tapijt, maar eerder iets moderners met een Marokkaanse touch? Dan zoek je een Beni Ouarain kleed.  Handgeweven tapijten door de nomadische Berbers in het Atlasgebergte.

Beni Ouarain kleed look a like
Foto/ secret-berbere.com

Het Beni Ovarian look-a-like kleed van Karwei

Als je dit type kleden nog niet kent zou ik maar snel een rondje Googlen, maar pas op: als je verliefd wordt, ben ik niet verantwoordelijk voor het er doorheen jassen van je spaargeld ;). Hoe dan ook: Beni Ouarain kleden zijn prachtig, maar gaan al snel over de toonbank voor zo’n €700 tot €2.000. Ouch. In de wandelgangen wordt al een tijdje gepraat over het Beni Ouarain look-a-like kleed dat nu bij Karwei te koop is en dit wilde ik jullie eigenlijk toch niet onthouden. Voor €129 ligt hij in jouw interieur te pronken. Als ik niet al een heel cool grof gebreid kleed had zou ik het wel weten! Vergeet ook niet je keuzekorting toe te passen hè? Dan kun je ‘m voor nog minder mee naar huis nemen.

Beni Ouarain kleed look a like
Foto/ Karwei

Ps. er is nogal wat verwarring over de naam: is het nou Ouarain of Ourain? Anyway, Google geeft je hoe dan ook de goede plaatjes ;).

One thought on “Look-a-like Beni Ouarain kleed bij Karwei

Comments are closed.