Het perfecte, betaalbare interieur deel 2

Nou, als ik de cijfers mag geloven dan viel het perfecte interieur dat ik een tijdje terug heb samengesteld in de smaak. Ik had er zelf ook heel veel plezier in, dus tijd voor een vervolg. Hierbij deel 2. In deel 1 koos ik een bank, kleed en bureaulamp uit. Tijd om de woonkamer verder in te richten. Wat ontbreekt er nog? Onder meer een tv-meubel, schilderij en hanglamp.

Tv-meubel met leisteensteenlook | €129,99

Ik hou van strak en bij voorkeur ook nog in een bijzonder materiaaltje dat er chique uitziet. Helemaal een match, dit tv-meubel van OTTO met leisteenlook. Look ja, want het is helemaal geen steen, maar hout. Daardoor is ‘ie een stuk betaalbaarder. Wat een leukerd hè? Ik verbaas mezelf erover dat ik vanzelf al niet meer steeds alles in het wit kies. Hij is er overigens wel in het wit en cappucino-kleur.

Kunstdruk travel quote 42 x 59,4 cm | €39,95

Ik ben echt dol op quotes en schilderijen met tekst. Misschien ben ik zelfs wel lichtelijk verslaafd aan quotes in m’n huis. Ik vind het gewoon zo leuk én motiverend. Zo heb ik een aantal quotes in schilderijvorm, zoals dit schilderij van Andy Warhol, maar ook ‘Go the extra mile, it’s never crowded’, ‘If you want it, work for it. It’s that simple’ en ‘What am I doing? Oh yeah! Following my dreams. Ok calm down’. Deze poster die ik nu nieuw heb uitgezocht is van Posters.nl. ‘We travel not to escape life, but for life not to escape us’.

Brilliant hanglamp met 1 fitting | €59,99

Als sinds ik hier woon (juni 2014) is het de bedoeling dat er ergens een hanglamp komt. Ik ben zelf niet zo handig want er moest nog iets met de bedrading gebeuren dus had ik m’n vader nodig. Daar is het uiteindelijk nooit van gekomen. Ik heb een lampje op m’n bureau, op m’n kast en een letterbak. Geen hanglamp tot nu toe terwijl ik altijd een zwak heb gehad voor bijzondere peertjes, zoals deze van OTTO.

Weer 3 items aan m’n wishlist toegevoegd! Wat zou jij anders willen in je interieur?

€ | Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “Het perfecte, betaalbare interieur deel 2

  1. Hmm, mijn hele interieur. We waren ook aan het kijken, maar ja, nu moet precies de auto weer vervangen worden. Dag, mogelijkheid tot nieuw interieur. 🙁

Comments are closed.