Burt’s Bees winterproducten: lippenbalsem

Burt's Bees Lippenbalsem

Ik ben dol op Burt’s Bees. Waarom? Het zijn natuurlijke producten, vrij van parabenen en niet getest op dieren, voor een betaalbare prijs. Wist je trouwens dat de producten van Burt’s Bees tegenwoordig ook gewoon in de schappen van Etos liggen? Fijn! Ik heb een aantal hele fijne herfst- en winterproducten toegestuurd gekregen waarvan ik er vandaag 3 laat zien: de Burt’s Bees lippenbalsems.

Over ’t algemeen mag ik niet klagen. Hoewel ik nooit tevreden ben geweest met de vorm van m’n mond (zo klein), gaan mijn lippen zelden kapot. Een occasional smeerseltje helpt al een hoop om velletjes en kloofjes te voorkomen, maar sommige lippenbalsems moet ik gewoon niet gebruiken, zoals die van EOS bijvoorbeeld. Die van Burt’s Bees staan bovenaan m’n favorietenlijstje. Die doen tenminste echt wat ze beloven. Ik ontving 3 varianten die ik vandaag aan je wil laten zien. Kun je al raden welke m’n favoriet is?

Burt’s Bees beeswax lippenbalsem

€2,99 | Dit is een lippenbalsem met een verrassingseffect, haha. Ik heb ‘m al eens eerder aangeschaft, maar als je niet weet dat er in deze balsem pepermunt zit dat voor een tintelend gevoel zorgt, ben je wel even verbaasd. De balsem is uiteraard 100% natuurlijk en bestaat uit bijenwas, zonnebloemolie en kokosolie (+ een vleugje pepermunt). Deze ingrediënten zijn rijk aan vitamines en vetzuren die je lippen verzorgen en verzachten.

Burt's Bees beeswax lip balm

Burt’s Bees Pomegranate lippenbalsem

€2,99 | Hoewel ik de classis beeswax lippenbalsem heel fijn vind, is dit m’n echte favoriet! Deze lippenbalsem met antioxidanten van granaatappelolie heeft een verjongende werking. De balsem hydrateert en zorgt voor soepele en gezonde lippen. Van de 3 balsems die ik voor deze blog getest heb, houdt deze m’n lippen het langst gehydrateerd en zacht. We have a winner. Daarbij scoort hij punten bij mij voor de geur en het klein beetje kleur dat hij afgeeft.

Burt's Bees pomegranate lip balm

Burt’s Bees Beeswax lippenbalsem in een blikje

€3,95 | Ik ken veel mensen die fan zijn van die lippenbalsem in blikjes, zoals die van Vaseline en Nivea bijvoorbeeld, maar ook die van Burt’s Bees dus. Dit is zover ik begrijp en getest heb, dezelfde variant als de stick, maar dan in blikjesvorm. Persoonlijk ben ik geen fan van blikjes, maar dat komt omdat ik een vrij lange nagelplaat heb. Ook al knip ik m’n nagels kort, ze zijn alsnog best lang. Ik zit dus al snel met m’n nagels in de balsem te roeren. Geen goed idee ;). Het product is heel fijn, de verpakking (voor mij persoonlijk) wat minder.

Dus jongens en meisjes, wat wordt de (nieuwe) lippenbalsem in je tas in deze ‘koude’ maand? Burt’s Bees!

Burt's Bees blikje lippenbalsem

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

2 thoughts on “Burt’s Bees winterproducten: lippenbalsem

Comments are closed.