Budgetproof make-up voor date-night | NYC

Vlak voor Valentijnsdag kreeg ik een heel fijn verrassingspakketje met NYC-makeup toegestuurd. Perfect voor een date op de dag van de liefde. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik op 14 februari voornamelijk makeuploos door het leven ben gegaan, want mijn vriend is er geen groot fan van. Mascara, concealer en oogpotlood mag dan nog, want daar knap ik nou eenmaal heel erg van op. Dat ziet hij ook wel, maar de rest …. Een full-face-look, nee dat is niet zijn ‘ding’. Op Valentijnsdag geen make-up voor mij, maar ik wil toch laten zien hoé leuk deze budget make-up van NYC is om een perfecte look mee te maken voor date-night.

Deze budget NYC makeupproducten heb ik gebruikt

  • NYC All Day Long Foundation #001 Extra Black (€4,99)
  • NYC Cheek Glow Powder Blush #649 Prospect Park Rose (€3,49)
  • NYC HD Color Quattro Eye Shadow #823 A kiss on the Hudson (€4,39)
  • NYC Big Bold Gel Intensity Eyeliner #001 Leather Black (€2,99)
  • NYC Big Bold Angel Lash Mascara #856 Extra Black (€4,49)
  • NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain #200 Get Noticed (€3,99)

Nou, dit ben ik dus zonder make-up, oké stiekem met een beetje concealer onder m’n ogen. Ik ga never ever de deur uit zonder make-up, dus een makeuploze foto online, dat is best een drempel. Maar ach #loveyourselfie, toch?

De look voor ‘overdag’

De foundation was een beetje te donker voor mijn huid, dus heb ik ‘m gemengd met m’n BB-cream van Garnier. Hier heb ik de foundation, blush, oogschaduw, mascara en eyeliner van NYC gebruikt. Normaal draag ik áltijd een smudgy lijntje onder m’n ogen, maar ik moet zeggen dat ik deze variant ook wel kan waarderen. Zie je hoe licht mijn lippen van zichzelf zijn? Daarom ben ik ook groot fan van lipstick. M’n wenkbrauwen zijn hier niet zoals ik ze het liefst zie (ze vallen uit, zonder dat ik ze ooit veel geepileerd heb: m’n moeder heeft hetzelfde) maar in combinatie met de ooglook vind ik ze best prima au naturel.

De look voor ’s avonds

Tadaaaa… wenkbrauwpotloodje (niet van NYC) en lipstain erbij en je bent klaar voor je date-night! Deze lipstain van NYC is pas een echte lipstain! Eigenlijk net verf: met geen mogelijkheid eraf te krijgen, maar ook niet écht makkelijk egaal aan te brengen. Wel lekker kusproof, en dát heb je natuurlijk nodig tijdens een date.

One thought on “Budgetproof make-up voor date-night | NYC

  1. Wauw, wat staat die lipstain je goed! Echt een hele mooie kleur. Ik had verwacht dat de kleur wat harder zou zijn, maar dat valt reuze mee!

Comments are closed.