Ga met mij mee op wintersport + gratis vakantie voor jou

In al die jaren dat ik hier blogjes online zet, is het je misschien opgevallen dat ik dol ben op wintersport, skiën, de bergen en sneeuw! Het liefst vertrek ik meerdere keren per jaar richting de sneeuw en wind, hagel of zon: ik stap altijd wel op de ski’s. Nu ik ook voor Wintersportweerman.nl blog kan ik daar lekker m’n ei kwijt over m’n wintersportavonturen.

Heb je trouwens al gelezen hoe ik meedeed aan een skiwedstrijd en het afschuwelijke slecht deed? Dat kletsen over sneeuwpret doe ik niet hier op Budgetproof.nl, maar op het platform van WSWM. As we speak ben ik onderweg naar Tirol, Hochfügen om precies te zijn. M’n laptop is mee, en als de internetverbinding een beetje meezit, dan zal ik regelmatig updates delen uit de sneeuw. Vind je dat leuk om te lezen, dan zie ik je graag daar! Kleine hint wat je de komende week mag verwachten: ik heb een super fancy nieuw skipak. Helemaal niet budgetproof, maar wel heel chique.

Gratis op wintersportvakantie in ruil voor content

Wil jij nou gratis op wintersportvakantie? Ja écht. Een hele week naar Les Menuires en het enige wat je ervoor hoeft te doen is bloggen en socialmedia-updates plaatsen. Klinkt te gek toch? Doe dan mee aan de Les Menuires contentbattle voor Wintersportweerman.nl.

Ps. uiteraard gaan de blogjes over ‘betaalbaar leven’ die je hier gewend bent de komende week gewoon door!