Kruidvat kleurshampoo voor koel blond en asblond haar – Wash In Wash Out Cool Blond

Toen mij ter ore kwam dat Kruidvat met een kleurshampoo kwam die je haar een paar dagen (3 wasbeurten) een andere kleur geeft, ging ik gelijk op zoek. Helaas kon ik in Haarlem nergens de kleur van mijn keuze – cool blond – vinden. Helemaal geen kleur trouwens, want ze waren hier een beetje laat met het toevoegen van deze shampoo aan het assortiment. Gelukkig was Kruidvat zo lief om me er eentje toe te sturen om uit te kunnen proberen. Je koopt de Wash In Wash Out kleurshampoo voor asblond haar in de winkels en inmiddels ook in de webshop voor €1,99.

Kruidvat Wash In Wash Out Silver review – waservaring

Waar het bij de Kruidvat zilvershampoo een beetje ‘mis’ ging, maakt deze color shampoo het qua waservaring helemaal goed. Een lekkere geur en geen bos met klitten. Ik zou bijna willen zeggen dat de shampoo m’n normaal zo slappe haar wat meer structuur en ‘oempf’ geeft. Yay!

Kruidvat kleurshampoo blond – is het zilvershampoo?

De shampoo doet me wel heel veel aan zilvershampoo denken als ik ‘m in m’n hand spuit. Heel donkerblauw/paars, met metallic glitters (yes, haha). Ik volg de instructies (die je vindt achterop het etiket) en laat de shampoo een aantal minuten intrekken. Stiekem heb ik zo het idee dat dit een zilvershampoo in een ander flesje is.

Het resultaat van Kruidvat kleurshampoo

Hmm ja, het resultaat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf natuurlijk een fervent gebruiker ben van zilvershampoo. Mijn eigen blonde kleur is al deels een beetje koeler voordat ik aan deze cool blond kleurshampoo begin. Het resultaat vind ik dan ook niet overduidelijk zichtbaar, maar ik zie wel dat het m’n haar een klein beetje oplicht. Niet al m’n haar kleurt mee, maar daar ben ik aan gewend. Het kleurverschil blijft altijd. Heb je dus een wat gelere en warmere blonde kleur haar, dan denk ik zeker dat je effect zult zien! Verwacht geen wonderen, het is en blijft natuurlijk een tijdelijke kleine kleurverandering. Dus wil je echt voor koel blond gaan? Laat het dan echt een tijdje intrekken of ga voor een zilvershampoo, zoals Andrélon Zilver Care of Schwarzkopf Silver Reflex. Werkt beter, sneller en is goedkoper.

Online andere zilvershampoo kopen om te proberen?

4 thoughts on “Kruidvat kleurshampoo voor koel blond en asblond haar – Wash In Wash Out Cool Blond

  1. Bij mij werkt dit echt als een trein! Ik krijg er echt een andere kleur door als ik het lang genoeg laat intrekken (wel 15min, in bad :), en het blijft veel langer dan 3 wasbeurten mooi, ik denk wel 8! En dat voor 1.99. Me likey

  2. Als je echt een goede zilvershamppo wilt die je gegarandeerd koeler haar geeft dan raad ik je de Blonda shampoo van Unite aan. Die heb ik jaren gebruikt toen ik witblond/grijs was, er is echt geen betere 🙂 Maarja, die is wel duur :p

Comments are closed.