Goedkope, foute kersttruien van Primark

Yay. Ze zijn er eindelijk. De ‘foute’, betaalbare Primark kersttruien van 2016. Vergeet de kersttruien-collectie van 2015 waarop je tot nu toe nog moest teren. Nu kan ik je niet alleen verblijden met de kinder-kersttruien, maar ook die voor volwassenen. Althans, ik hoop dat je er blij van wordt, net als ik. Want foute kersttruien toveren ieder jaar weer een lach op m’n gezicht. En wat een heerlijk excuus om gewoon in een ‘slobbertrui’ op werk te verschijnen. Het liefst iedere dag in een andere in de week voorafgaand aan ‘het grote feest’. Ben jij ook zo’n fan?

>> Primark foute kersttruien van 2017 this way <<<

 

primark-foute-kersttruien-2016

Kersttruien-assortiment

Het assortiment valt me dit jaar zeker weer niet tegen. Primark is toch wel echt de koning van de foute, goedkope kersttruien. Tipje: zo’n foute kersttrui is ook een superleuk cadeautje voor Sinterklaas. Of als je het cadeautjesspel met je vrienden speelt, dan is zo’n kersttrui altijd ongetwijfeld een cadeau waar iedereen voor wil vechten! De exacte prijzen van deze truien weet ik (nog) niet, maar je betaalt er ongetwijfeld een poep en een scheet voor. Ik verwacht prijzen tussen de €9,99 en €19,99.

Mijn favoriete kersttrui van 2016

Mijn lievelings van deze collectie is trouwens de grijze trui met de teckels met kersttrui. OMG! Wat verschrikkelijk en mega leuk tegelijkertijd. Precies hoe een kersttrui hoort te zijn. Een grijze variant vind ik trouwens ook heel erg draagbaar, dus daar ga ik zeker naar op jacht.


Kerstlegging
Foute kersttrui Primark pinguins
Primark kersttrui kerstboom
Goedkope foute kersttrui Primark sneeuwpop
Foute kersttrui Primark goedkoop Foute kersttrui Primark goedkoop Foute kersttrui Primark goedkoop Goedkope Primark kersttrui

4 thoughts on “Goedkope, foute kersttruien van Primark

  1. haha heel leuk! ik ga zeker op jacht.
    weet jij toevallig vanaf wanneer ze in de winkel liggen?
    ben bang dat het dit weekend nog vol ligt met alleen maar halloween..

  2. Ga dinsdag misschien naar primark.. zou het er dan al kunnen zijn? Ik (en de vriendin met wie ik gaan) zijn zoooo dol op kersttruien. Leuke blogs trouwens.. ik kende deze site helemaal niet 🙂 nu dus wel haha yaay!

Comments are closed.