WIN | Een jaar lang mijn favoriete panty’s van Zeeman #pantyselfie

Panty’s van Zeeman zijn echt mijn lievelings. Alltime. Ever. Serieus. Qua prijs-kwaliteitverhouding de beste panty’s die ik ken. Vooral de zwarte variant van 60 denier, daar leef ik echt in van de herfst tot de lente. Maar ik ben niet de enige bij wie de panty’s van Zeeman favoriet zijn.

Aan het einde van deze blogpost geef ik een jaarvoorraad panty’s weg. Wie wil dat nou niet? Ik wil zelf ook winnen! Meedoen is heel makkelijk. Lees snel verder.

Zeeman was ook nieuwsgierig hoe vrouwen hun panty’s beoordeelden. Daarom deden ze de ultieme pantytest en vroegen meer dan 300 vrouwen, studenten, stewardessen, fitgirls, fashionista’s en mama’s om ze te testen. Allemaal droegen ze de Zeeman Lady Fit Panty een hele dag. Daarna wasten ze de panty, en droegen deze nog een keer.

Panty Zeeman

Het resultaat? Maar liefst 90% van de pantydraagsters raadt de Lady Fit aan. En daarnaast werd de panty beoordeeld met een 8! Vanwege de mooie kleur, de satijnglans en goede pasvorm. Maar vooral omdat alle benen er mooier van worden, wat voor soort benen je ook hebt.

Ik draag de Lady Fit Panty zelf ook (alleen de huidskleurige variant) en vaak krijg ik de vraag of nou echt blote benen heb. Je ziet ‘m niet zitten en dat vind ik een groot voordeel!

De Zeeman Lady Fit Panty

De Zeeman Lady Fit is er in 4 maten. Naast zwart is de panty verkrijgbaar in 6 andere kleuren. Doordat de panty hoog zit en gemaakt wordt van lycra, heeft de Lady Fit een fijne, nauwsluitende pasvorm. Het stevige teenstuk zorgt ervoor dat je tenen minder snel door de panty prikken. Gewoon een fijn ding.

beste panty zeeman
Niet alleen de Lady Fit Panty is fantastisch, deze variant (paarse verpakking) is ook geweldig.

28 en 29 oktober je panty gratis omwisselen bij Zeeman aan De Fahrenheit in Den Haag

Wil jij ook ervaren hoe goed je benen eruitzien in een Zeeman-panty? Op 28 en 29 oktober kun je bij Zeeman aan De Fahrenheit in Den Haag gratis een panty omwisselen voor een Zeeman Lady Fit. Vergeet niet om er een #pantyselfie te laten maken! Is Den Haag niet per se om de hoek? Dan kun je deze week ook 2 Lady Fit Panty’s kopen bij alle Zeeman-winkels in Nederland voor maar €2,50 (normaal €1,49 per stuk). Ideaal om te proberen toch?

Win een jaar lang gratis panty’s

Yes. Daar komt ‘ie hoor. We kennen allemaal dat moment dat je écht dringend een panty nodig hebt maar alleen oude panty’s met ladders uit je kast vist. Hoe fijn zou het zijn om een jaarvoorraad panty’s te ontvangen? Wat een enorme luxe! Ik geef in samenwerking met Zeeman een jaar lang panty’s weg. 52 stuks om precies te zijn. Genoeg om het jaar door te komen. Wil je winnen? Meedoen is heel makkelijk!

Dat is alles! De leukste selfie wint een jaarvoorraad fijne panty’s (52 stuks). De winnaar krijgt persoonlijk bericht.