25 x betaalbare, foute Primark kersttruien

Het lijkt wel een Primark-marathon op Budgetproof.nl. Die had ik zelf van tevoren ook niet aan zien komen, maar er is gewoon te veel leuks om te delen. Vandaag dan de kersttruien, en zelfs voor volgende week staat er alweer een Primark-blog op de planning. Over de lente- en zomercollectie van 2016. Spannend! Zijn jullie al benieuwd? Ik heb stiekem al wat gezien, maar mag het na de officiële presentatie volgende week pas delen. Stay tuned dus!

Kersttrui 2019. De truien in dit artikel zijn de kersttruien van 2015. Ben je op zoek naar een goedkope kersttrui voor 2019? Ook voor dit jaar verzamelde ik de leukste foute kersttruien. Klik hier voor goedkope Primark kersttruien voor 2019.

Hoewel ik het meestal superleuk vind om me met kerst op te doffen, heb ik daar gewoon niet altijd zin in. Of ben ik m’n jurk halverwege de dag gewoon zat, haha. Een foute kersttrui is een ideaal, comfortabel alternatief qua kerstoutfit. Ik heb vorig jaar zelf een (beetje te grote) foute kersttrui van HEMA gekregen van m’n vriendje. Een rode, met een blij rendier op m’n buik. Zo lelijk maar zó leuk. Primark is natuurlijk de koning der foute kersttruien. Ze hebben er zóveel in het assortiment! Kijk je mee naar deze 25 juweeltjes? Welke is jouw favoriet?

foute primark kersttruien uitgelicht

10 thoughts on “25 x betaalbare, foute Primark kersttruien

  1. Whoo, wat hebben ze er dit jaar weer een hoop in hun assortiment! Ik moet en zal nog eens een kersttrui kopen haha. Toch twijfel ik als ik dan een leuke zwarte jurk zie (bijvoorbeeld) naast zo’n trui, dan kies ik toch meestal voor het jurkje 😉

  2. Ik vind ze allemaal leuk! Vooral de “Home Alone” trui! Misschien toch voor de kerst nog even naar de Primark reizen!

  3. Ik was vorige week bij Primark, en heb die met die kat helaas niet gezien. Ik ben voor de adventkalender gegaan haha. Love it!

Comments are closed.