Een goedkope zonnebril op sterkte van Polette

Hoewel ik inmiddels 5 ‘gewone’ brillen heb, probeer ik nog steeds niet fulltime-brildragend het leven door te gaan. Dat gaat lang niet altijd, want ik ben zo kippig als wat met m’n -1 sterkte en 0.75 cilinder. Televisie kijken, autorijden en modeshows/presentaties bijwonen gaat gewoonweg niet zonder bril. Ik ben eigenwijs. Ik droeg dus gewoon nog een zonnebril zonder sterkte, het liefst zo’n leuke goedkope van Action. Als het moest (bijvoorbeeld tijdens het autorijden) óver m’n normale bril. Nu mocht ik van Polette een zonnebril op sterkte uitzoeken en ik kan je vertellen: ik ben verpest voor het leven! MOET. MEER . ZONNEBRILLEN . OP . STERKTE . NU! Dit is model Vikki Bois. Een matte bril met houten pootjes.

Waarom een goedkope zonnebril op sterkte van Polette?

 • O my god, het glas is zo helder (ook zonder sterkte trouwens)! Zoveel beter dan die goedkope €2-brilletjes.
 • Wat heerlijk dat ik nu ook in de verte wat kan zien. Als brildrager moét je gewoon een zonnebril op sterkte hebben.
 • Zoveel keus dat je er wel een uurtje voor uit moet trekken om alles te bekijken.
 • Makkelijk online bestellen.
 • Levering binnen 3 weken (de opticien doet er vaak langer over).
 • Mega betaalbaar! Voor €35 had ik een complete hippe zonnebril mét sterkte inclusief hoesje.

Waar op letten

 • Je kunt de bril niet in het echt passen, maar online kun je de bril wel digitaal proberen. Bij deze bril was dat beeld niet realistisch en is de bril dus véél groter dan ik dacht helaas. Meer bril dan Marloes: goed tegen rimpels laten we maar zeggen.
 • Op de juiste manier uploaden van je ‘prescription’ + vergeet je pupil-wijdte niet.

Meer weten over Polette? Ik schreef al eerder over deze betaalbare online opticien.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Een goedkope zonnebril op sterkte van Polette

 1. Ik vind hem je wel heel mooi staan hoor, juist gaaf zo lekker groot! Ik heb ook een zonnebril op sterkte en inderdaad als je er eenmaal aan gewend bent, kun je niet meer zonder 😉

 2. Klinkt goed! Ik draag lenzen, maar op mijn to do list deze vakantie staat dat ik nieuwe brillen moet uitzoeken. Heb zo vaak geïrriteerde ogen dat ik vaker een bril wil opzetten.

 3. Handig dat je tegenwoordig zelfs een bril of zonnebril op sterkte online kunt bestellen. De prijs is ook heel budgetproof! Hij staat je leuk Marloes die zonnebril 😉

Comments are closed.