Budgetproof weekendje weg: Brugge & Gent

Terwijl ik dit schrijf kan ik echt niet wachten totdat de 3 werkdagen (2 voor de baas & 1 voor mezelf) die ik nog moet overleven voor m’n vakantie voorbij zijn! Morgen, (1 augustus) heb ik officieel 3 weken(!) vakantie. Wat een luxe. Ik kan me niet meer heugen wanneer ik zó lang niet hoefde te werken. Wat een verwennerij.

Zaterdag vertrek ik voor een weekendje family-time met m’n broertje en moeder naar onze Belgische zuiderburen. Zaterdag slapen we in Brugge en zondag in Gent. Maandag gaan we weer naar huis. Ik kijk er enorm naar uit om lekker door die gezellige steden te sjokken en nieuwe eettentjes uit te proberen. Om gewoon even niet aan werk te denken. Relax! Tips & hotspots zijn natuurlijk van harte welkom :D.

In Brugge slapen we in het ibis budget hotel. Ja ook als m’n overnachting niet betaald wordt slaap ik daar écht graag! En in Gent hebben we een hele toffe loftsuite in het centrum geboekt (zie foto’s). You like? Can’t wait! Stay tune voor Brugge & Gent tips dus.

#budgetproofEuropa

Oh, en wil je op de hoogte blijven van m’n tripjes deze zomer (en roadtrip door Oost-Europa, later meer hierover)? Volg me dan ook vooral via de hashtag #budgetproofEuropa op Instagram of natuurlijk gewoon via @budgetproof.nl.

Tot snel!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Budgetproof weekendje weg: Brugge & Gent

  1. Wat een heerlijke plannen! Lekker zeg! Ik ga ook een roadtrip maken, maar dan midden Europa! Veel plezier!

  2. Ooooh leuk, twee Belgische steden op het programma! Ik ben nog in Brugge naar school geweest en woon nu in Gent, alletwee zalige steden 🙂 Benieuwd wat je er van vond!

Comments are closed.