Winnen: bioscoopkaartjes voor Ant-Man

Grote kans dat je fan bent van de Marvel comics…. Als dat zo is, dan ga je hier heel blij van worden! Ik geef namelijk in samenwerking met Disney 2 bioscoopkaartjes voor de nieuwe, spannende bioscoopfilm Ant-Man weg. Die wil je winnen toch?

Win die Bioscoopkaartjes

Wat je moet doen om kans te maken op de kaartjes?

  1. De Budgetproof.nl Facebookpagina liken
  2. Me in een comment (onderstaand of onder het Facebookbericht) laten weten wat je favoriete animatiefilm is

Makkelijk hè?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Winnen: bioscoopkaartjes voor Ant-Man

  1. Lachen! Stoere man hoor. Ik doe mee, mijn favoriet is Ice Age, allemaal 🙂

  2. Jaaa, grote Marvel (en Disney!) fan hier. Mijn favoriete animatie blijft toch wel Finding Nemo. Maar mijn lijst met Marvel en old fashioned Disney tekenfilms is oneindig… Uiteraard like ik je op FB 🙂

Comments are closed.