Op vakantie: budgetproof Oost-Europa

Als je denkt aan goedkoop op vakantie gaan en eigen land is uitgesloten … waar denk je dan aan? Is dat bij jou ook Oost-Europa? Ik heb onlangs een nieuwsgierigheid naar en liefde voor Oost-Europa ontwikkeld. Het kwam opborrelen sinds m’n verjaardagsreisje naar Warschau en nu is er nog heel veel van die kant van de wereld wat ik wil ontdekken! Dat ga ik de komende 2,5e week samen met m’n vriendje doen, die overigens al op héél veel plaatsen is geweest. In een tent. Op het dak van de auto. Ja. Dus. Daarover kon je eerder al lezen, hoe ik dat best spannend vind.

We hebben geen concrete plannen: waar we zin in hebben, daar gaan we naar toe. Wel staan Kroatië en Montenegro hoog op het lijstje. Dit zou zomaar onze route kunnen zijn (zie foto), maar het kan – ons kennende – ook heel anders uitpakken. Tips zijn heel erg welkom, maar ons je ons alleen wil volgen op onze roadtrip mag natuurlijk ook! Natuurlijk komen er wel gewoon blogposts online. Ik heb hard m’n best gedaan om jullie toch van leuk leesvoer te voorzien. Als het lukt zal ik ook nog proberen te bloggen op vakantie, maar ik beloof niets.

#budgetproofEuropa

Oh, en wil je op de hoogte blijven van de plaatsen waar we terechtkomen en de avonturen die we beleven? Volg me, ehhh ons, dan ook vooral via de hashtag #budgetproofEuropa op Instagram of natuurlijk gewoon via m’n account @budgetproof.nl.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Op vakantie: budgetproof Oost-Europa

  1. Dat deel is officieel de Balkan – even voor mijn neck of the woods opkomen 😉

    Kroatie en Montenegro zijn prachtig om te kamperen, ben benieuwd naar jullie avonturen.

Comments are closed.