L’Oréal Outlet in Roermond

Designertassen, -schoenen, -kleding … overal bestaat een outlet van, maar make-up-outlets heb ik nog niet echt gezien. Ja, ook ik zie nauurlijk wel eens aanbiedingen bij de drogisterijen, Big Bazar, Action en de Op = op voordeelshop. Maar als je een fervent L’Oréal-gebruiker bent, kan je geluk niet op. Eind juni heeft L’Oréal Nederland een outletstore geopend in de Designer Outlet in Roermond. Ennn, een echte L’Oréal-fan weet dat naast L’Oréal Paris ook essie, Garnier en Maybelline bij de L’Oréal Group horen. Jippie! En weet je wat? Ik ben er deze week geweest. Binnenkort meer daarover natuurlijk.

Gemiddeld 50% goedkoper

Het aanbod bestaat uit producten die niet meer in de winkels liggen. Je allerlaatste kans dus om jouw favoriete nagellak, lipstick of blush te scoren. De gemiddelde prijs in de outlet is 50% van de reguliere winkelprijs.

Beautyshoppen is nu ook goed voor het milieu

Ik maak geen grapje. Met deze outlet wordt er minder make-up verspild, wat dus indirect ook goed is voor het milieu. Een goede extra reden om nog een paar lipsticks of nagellakkleurtjes in te slaan toch?

L’Oréal Outlet Store
Designer Outlet Roermond
Stadsweide 32
6041 TD Roermond

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips: