Action zonnebrillen lente/zomer 2015 €1,99

zonnebril action

Zonnebrillen vallen voor mij in dezelfde categorie als sieraden: fijn om te variëren en je outfit mee af te maken. Voor ik de deur uitga kies ik dan ook eerst een bijpassende zonnebril. Ik heb zo’n 10 zonnebrillen (ok, eigenlijk 20 denk ik maar de helft van m’n collectie ligt bij m’n mama thuis) die ik graag draag. Het zal vast geen verrassing voor je zijn dat een groot deel daarvan afkomstig is van Action. In deze blogpost laat ik je een selectie van de zonnebrillen zien die nu in de winkels liggen. De 4 op bovenstaande foto gingen mee naar huis, maar in de winkel maakte ik nog een aantal (behoorlijk awkward) foto’s van de selectie die het net niet gehaald heeft. Alle brillen die je hier ziet kosten tussen de €1,49 en €1,99.

zonnebril van action

goedkope budgetproof zonnebril action

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Action zonnebrillen lente/zomer 2015 €1,99

  1. Die onderste ronde is leuk!En de weerspiegeling in de gele glazen: <3 (*verlaat nu het huis om naar de Action te gaan*)

  2. Wat een leukerds! Maar met zo’n dag als deze is het ook heel belangrijke als je bril echt goede glazen heeft en kies ik voor mijn duurdere modelletje 😉

  3. Die zijn serieus best leuk! Vooral die transparante. Ik zoek me suf naar een goede vervanger voor mijn recent gesloopte zonnebril (..), maar misschien moet ik hier gewoon eens een kijkje nemen. Goede tip!

Comments are closed.