Budgetoutfit #25 | Koningsdag en 364 andere dagen

Outfit Koningsdag

Ik blaas de quicky outfitposts weer nieuw leven in met deze look. Het is immers alweer een tijdje geleden dat er een betaalbare outfit online verscheen.

Gewoon een meisje dat het leuk vindt om ’s ochtends wat leuks (en betaalbaars) aan te trekken

Natuurlijk is het altijd fijner om te kijken naar prachtige foto’s waarop je de outfit heel duidelijk kunt zien en die net zo goed in een magazine hadden kunnen staan zoals je op veel fashionblogs ziet, maar that’s not me. Ik heb vaak geen tijd om een outfitshoot te doen (of het ontbreekt aan een fotograaf). Tada, vandaag daarom snelle telefoonfoto’s van mijn outfit op Koningsdag. Als je me op Instagram volgt heb je ‘m al voorbij zien komen, maar met deze outfit laat ik zien dat je voor een klein budget er ook fashionable uit kunt zien op dagen met een dresscode, zoals Koningsdag. Ik vind trouwens dat je deze outfit ook prima kunt dragen op iedere andere dag van het jaar. Al had ik de oranje rok dan waarschijnlijk niet gecombineerd met oranje lipstick en nagellak.

Rokje Primark €5 / Boyfriend sweater Sissy Boy €48 / Bikerjack New Yorker €29,95 / Sjaal H&M (SALE) €7,99 / Zwarte veterlaarsjes Van Haren €15 / Zonnebril Polette (gekregen)

2 thoughts on “Budgetoutfit #25 | Koningsdag en 364 andere dagen

    1. Dankjewel 😀 de sjaal is van dit seizoen van H&M. Ik zocht eigenlijk een zomersjaal, maar gezien het nog hartstikke koud was toch maar voor een dik exemplaar gegaan. Haha.

Comments are closed.