Budgetshoppen bij de Esprit Outlet in Amsterdam

Esprit is zo’n merk dat me nogal eens verrast. Ik shop er vaak alleen de basics omdat ze lekkere lange T-shirts hebben (hallo 1,80 m) en de shirts en tops lang mooi blijven. Daarbij is de prijs hartstikke redelijk en hoef ik pas na een jaar vervangers te kopen. Verder vergeet ik er op de een of andere manier altijd te kijken naar de rest van de collectie. Dat is precies waarom ze me zo nu en dan verrassen. Dan zie ik een reclame of een outfitpost op een fashionblog en had ik niet verwacht dat het betreffende item van Esprit zou zijn. Op de een of andere manier matcht mijn beeld van het merk dus niet met de werkelijkheid.

Esprit Outlet Amsterdam

Van top tot teen in een Espritoutfit voor een klein budget

Hoewel Esprit niet duur is, shop ik toch regelmatig voor een wat kleiner budget. Maar nu heb ik een tip voor jullie: de Esprit Outlet bij station Amsterdam Bijlmer ArenA. Een gigantische (!) winkel vol met kleding, schoenen en accessoires voor een fractie van de originele prijs. Deze outlet zit zo ongeveer naast mijn werk, dus ik moet mezelf vaak bedwingen om niet helemaal los te gaan in deze winkel. Je kunt hier namelijk niet met lege handen vertrekken. Althans, ik niet. 2 van mijn lievelingstruien komen hier bijvoorbeeld vandaan. Van die grof gebreide wijde ‘flubbertruien’ die eerst voor €60 over de toonbank gingen, maar ik voor €15 in mijn winkelmandje gooide. Altijd prijs hier. Ook voor mannen en kinderen hebben ze veel leuks. Ik kocht ooit een trui voor mijn vriend (die hij bij nader inzien helemaal niet leuk vond, maar ik wel) die van €100 afgeprijsd was naar €5. Kijk, dat is pas een echte outlet. Geen lullige kortinkjes van 10% maar the real deal. Als jij blij wordt van Esprit, dan word je nog blijer van deze Esprit Outlet in Amsterdam.

Mijn eerste bezoek aan de outlet

>>Een aantal jaar geleden (!) maakte ik al een shoplogfilmpje van mijn aankopen bij de outlet. Klik hier als je het oude filmpje wilt bekijken.<<<

Budgettip: parkeren & Esprit Outlet

Mocht je een dagje Amsterdam doen en met de auto naar onze hoofdstad afreizen, parkeer je auto dan in de Amsterdam ArenA. Nee, dat is niet in het centrum nee, gelukkig. Want een parkeerplaats in het centrum van Amsterdam doet redelijk pijn aan je portemonnee. Als je in de ArenA parkeert, kun je gebruikmaken van de P+R (park and ride). Dat betekent dat je voor €1 de hele dag kunt parkeren (na 10:00 uur doordeweeks en in het weekend, anders betaal je €8 voor de dag) en hier een kaartje voor het OV bij cadeau krijgt. Een ritje met de metro naar het centrum duurt ongeveer 15 minuten. Waarom zeg ik dit terwijl ik over de Esprit Outlet aan het kletsen was? Omdat je onderweg van de ArenA naar Amsterdam Centraal langs de Esprit Outlet loopt. Die zit namelijk bij de ingang van station Bijlmer ArenA in de Arenaboulevard. Kan niet missen. Reis je liever niet naar Amsterdam af? Dan is de online SALE van Esprit ook de moeite waard. Ik koos deze hele betaalbare outfit uit voor wat shopinspiratie.

Esprit Outlet Amsterdam

  1. Shirt met quote | €14,99
  2. Gebreid vest zonder mouwen | €27,99
  3. Sneakers met spekzool | €24,99
  4. Stretchjeans high waist | €24,99
  5. Rugzak met schapenvacht-look | €19,99

Ben jij weleens in de Esprit Outlet geweest?

 Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “Budgetshoppen bij de Esprit Outlet in Amsterdam

Comments are closed.