Een paar hele betaalbare én comfortabele extra centimeters

Van Haren zwarte laarsjes met hak

Dat ik dol ben op schoenen hoef ik jullie vast niet meer te vertellen. Stapelgek! Ex-verslaafd. Ik heb wel 100 paar schoenen. Van bizarre glitter Jeffrey Campbell Lita’s, tot cowboylaarsjes met franjes en een wat kleinere collectie gympies. Sinds ik in juni verhuisd ben heb ik gewoon geen plek meer voor meer dan 10 paar schoenen in huis. Huilie huilie :(! Schoenen kopen mag ik dan ook alleen van mezelf als ze betaalbaar zijn, makkelijk te combineren en zeker geen zitschoenen zijn (je weet wel, schoenen die je alleen aan kunt doen als je zeker weet dat je de hele avond alleen maar op hoeft te staan van je barkruk om naar de wc te gaan).

Bij Van Haren vond ik deze stoere comfortabele fashionable stappers. Ookal ben ik zonder hakken al 1.80 m, een paar extra centimeters aan je benen toevoegen vind ik nooit mis. Zeker niet als ze net zo lekker lopen als platte schoenen. De combi van (nep)suède met ‘ponyhair’ maakt ze een net even specialer zwart enkellaarsje. Perfect! Ik kocht ze voor 17,50 in de sale. Zeker een van m’n beste sale-vondsten van afgelopen jaar. Nu krijg je 50% korting op sale artikelen in de van Haren online shop. Sla je slag! Wat is jouw beste sale vondst?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

11 thoughts on “Een paar hele betaalbare én comfortabele extra centimeters

  1. Waaauw deze voldoen zeker aan je eisen, wat een te gekke schoenen! En zo aantrekkelijk qua prijs, geweldige aankoop! Of moet ik zeggen ‘investering’ ? I love them!

  2. Gaaf! Ik vind ze vaak super tof staan bij anderen, maar bij mijn stijl past het niet. Een mooie vondst voor dat prijsje. 🙂

Comments are closed.