3 weken een volmaakte manicure met Shellac

Tijdens de Alexandrium Shopping Center bloggerstour liet ik m’n nagels en handen verwennen door Nagelstudio Kiki Nails uit Rotterdam. Het was héél lang geleden dat ik plaatsnam in de stoel bij een nagelstudio. Ik denk dat de laatste keer in Los Angeles was in 2009? Wouw. Te lang geleden. Leuk hoor, die DIY gelnagels en andere doe-het-thuis-pakketten, maar niets kan tegen een manicure op! Het kiezen uit lakjes die je thuis niet hebt en het volledig in de watten leggen van je nagels, nagelriemen en handen: super fijn! Ik koos voor een super opvallende ‘hot pink’ gelnagellak van Shellac. Goed voor 3 weken volmaakt gelakte nagels. Een uur afwassen, veel te heet douchen en een grondige opruimsessie: ze overleven het allemaal. Ik ben weer gemotiveerd om vaker gelnagellak te dragen én vaker een verwenmomentje te plannen bij een nagelstudio. Voor ongeveer €20,- ben je bijna een maand verzekerd van nette nageltjes. Score!

M’n Shellac manicure na 3,5e week

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

10 thoughts on “3 weken een volmaakte manicure met Shellac

  1. Morgen zit de mijne er 3 weken op en nog steeds perfect! Ik heb de Essence ook maar daar moet je idd goed je best voor doen.

  2. Wow, ik had niet verwacht dat het resultaat er na 3,5 week nog zo onwijs goed uit zou zien. Top!! Ondanks de goede kwaliteit, zou ik er persoonlijk niet voor kiezen. Ik wil na een paar dagen toch graag een ander kleurtje op mijn nagels.

  3. Wauw wat een fijn resultaat zeg! 3.5 week zou ik zelf wat lang vinden, maar een week of twee lijkt me wel echt ideaal 🙂

Comments are closed.