Budgetoutfit #26 | customised jeans van Action

Dit weekend is het weer koud. Boehoe. Het kwik daalt weer zo’n graad of 10 en daarmee kun je ook de teddycoat weer uit de kast halen. Kun je je het filmpje nog herinneren dat ik opnam waarin ik vertelde over de nieuwe kledingcollectie van Action? Dit is een spijkerbroek van Action, alleen heb ik ‘m wat gecustomised om ‘m meer naar mijn smaak te maken. In 2 hele simpele stappen heb ik ‘m meer ‘mij’ en ‘hip’ gemaakt. Oftewel: een beetje toegetakeld. Ik knipte de onderkant van de pijpen af en maakte 2 scheuren bij de knieën. Klaar is Kees. In 5 minuten gepiept en ik heb er weer een – super betaalbare (€9,95) – jeans bij die lekker zit en waar ik blij van word.

Stretch jeans Action / Grijs t-shirt Zara / Teddycoat unknown / Glitterlaarsjes Axischoen / Zonnebril Polette / Horloge Lucardi / Kettinkjes Lucardi + Take What You Need by Mi Moneda

De zonnebril met marmerprintje heb ik gekregen van Polette en is de Vikki Grey. Dezelfde variant heb ik in het zwart en hoewel hij méga groot is, beviel hij me wel. Geheimpje: de mijne is op sterkte, dus ik zie met zonnebril zelfs nog beter dan zonder.

4 thoughts on “Budgetoutfit #26 | customised jeans van Action

  1. Wat een toffe broek zeg! Ik had nooit verwacht dat ‘ie bij Action vandaan zou komen. Leuk afgestyled ook met je andere items, je ziet er tof uit!

  2. Op de een of andere manier zie ik dat soort koopjes nooit liggen….
    Goed idee om eens beter op te letten 🙂

    Erg leuk idee om een eigen draai aan de broek te geven, echt tof!

Comments are closed.