Action nieuw kleding-assortiment

Als je dit weekend een bezoekje aan Action hebt gebracht, dan is je vast iets opgevallen. De gangpaden werden verbouwd, althans: kleding werd verhuisd en de paden werden opnieuw ingericht. Bij ‘mijn’ Action in Haarlem waren ze daar dit weekend nog mee bezig, maar gelukkig was het kledingpad voor dames al af en kon ik zien hoe het er nu uitziet. Ik kreeg namelijk deze week een gigantische doos met kleding van Action om als een van de eersten een aantal dingen uit het nieuwe assortiment te proberen, én de nieuwe winkelinrichting te vieren. YES! Dream come true, Action op je deurmat.

Tadaaaa, Action heeft een nieuw kledingassortiment

Het kledingassortiment is uitgebreid met een gloednieuwe kledinglijn en de winkelinrichting is aangepast. Ik vertel je er graag mee over in deze video. Ook laat ik je zien wat ik opgestuurd heb gekregen en wat ik daarbij zelf nog kocht. Kijken, kijken, kijken! En abonneren natuurlijk…

 Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “Action nieuw kleding-assortiment

Comments are closed.