Tweedehands kleding online verkopen met Tradono

Mijn kledingkasten puilen echt uit. Ik ben er (meestal) zo eentje van ‘fast fashion’, waardoor ik aan het einde van een seizoen vaak blijf zitten met items die ik helemaal niet heb gedragen of die ik alweer zat ben. Helaas ben ik een ramp wat betreft het uitmesten van m’n kledingkast en überhaupt ‘dingen weg doen’.

Tweedehands kleding online verkopen

Met een app geld verdienen aan spullen die je niet (meer) gebruikt

Nu kreeg ik een schop onder m’n kont van Tradono: een app die nog relatief kort op de Nederlandse markt is. Kort gezegd is het een vlooienmarkt in je broekzak. Dat klinkt misschien een beetje nasty nu ik het zo typ, maar wat ik ermee bedoel: je hoeft niet meer over de vrijmarkt te struinen, want deze app werkt volgens hetzelfde principe. Je ziet wat mensen bij jou in de buurt aanbieden, maar je kunt gelukkig ook zoeken! Een soort Marktplaats (oei, dit is vloeken in de kerk), maar dan hipper! De app beperkt zich trouwens niet alleen tot fashion, maar dat is wel waar ik ‘m voornamelijk voor gebruik.

>>> Ben je benieuwd wat er in mijn kast blijft hangen en een nieuw thuis zoekt? Je vindt mijn shop hier. Vergeet ook niet om zelf een account aan te maken hè. <<<

Mijn eerste kledingruilparty

Vorige maand werd ik uitgenodigd voor de eerste clothing swap-avond van Tradono en die was wat mij betreft hartstikke succesvol en gezellig. Sushi, kleding en gezellige meiden: helemaal goed!

Tweedehands kleding online verkopen
Een deel van mijn rekje: o.a. 2 nepleren jasjes, een leopard floppy hat, een maxidress, cropped sweater en een wollen kokerrok.

 

Tweedehands kleding online verkopen
Lekker snuffelen in andermans kledingkast.

Hoewel ik veel meer kleding meegenomen had dan waarmee ik naar huis ben gegaan, vond ik het heel leuk om te zien dat andere meiden hartstikke blij waren met de items die in mijn kast bleven hangen. Als je ooit de kans krijgt om een keer naar een clothing swap te gaan: doen! Lekker budgetproof shoppen in andermans kast in ruil voor de spulletjes die je niet meer gebruikt/draagt. Als je erg gehecht bent aan je items dan is het misschien niets voor jou, maar als je graag ziet dat je kleding een nieuw thuis krijgt: doen!

Ik ben ben benieuwd of jij Tradono al gebruikt! If yes: onder welke naam kan ik je vinden?

Tweedehands kleding online verkopen

Tweedehands kleding online verkopen

Tweedehands kleding online verkopen

Tweedehands kleding online verkopen

Tweedehands kleding online verkopen

5 thoughts on “Tweedehands kleding online verkopen met Tradono

   1. Hi Marije!

    Omdat ontwikkelen voor elk besturingssysteem anders is, hebben we er voor gekozen om al onze ontwikkelaars te laten werken aan onze twee apps: die voor Android en iOS. Zo kunnen we alle capaciteit die we hebben steken in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Helaas betekent dit dat we op dit moment geen Windows app hebben. Heb je eventueel een Android of Apple tablet? Daarmee kun je ook de app proberen. Wellicht dat we in de toekomst meer ruimte hebben om ook aan een Windows app te werken en Tradono dus ook voor jou beschikbaar kunnen maken.

    Groet,

    Joris

    1. Wat jammer zeg! Heb ook geen tablet dus dan moet ik deze app maar overslaan.

Comments are closed.