Winnen: DVD van Into the Woods

Hoewel we met het lekkere weer de afgelopen tijd veel minder uurtjes voor de televisie doorbrengen, blijft een leuke of goede film op z’n tijd nooit mis. Ook niet op een warme zomeravond. Ik vind het heerlijk: even verdwijnen in een andere wereld! Heb zin om opgeslokt te worden door de sprookjeswereld, maar om ook ontzettend verrast te worden omdat de verhalen anders lopen dan je verwacht? Meer ga ik niet verklappen. Into the Woods is een heerlijk film: ik noem het ’t Disneygevoel voor volwassenen. En joepie, je kunt deze film nu winnen! Hoe?

Win die DVD!

Wat je moet doen om kans te maken op de DVD?
1. De Budgetproof.nl Facebookpagina liken
2. Me in een comment (onderstaand of onder het Facebookbericht) laten weten met wie je de film zou kijken

Makkelijk hè?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Winnen: DVD van Into the Woods

  1. Oh leuk. Ik zou ‘m met m’n bff wel willen zien. Heb deze film nooit gezien maar klonk altijd goed

  2. Ik heb helaas geen facebook, maar ik heb je wel gedeeld op twitter! Ik hou enorm van Disney films, ik spaar ze en vind het nog steeds geweldig om te kijken. Toch lijkt me een ‘volwassenere’ versie ervan ook wel een keer heel leuk. Ik heb er al heel veel over gehoord, maar de film nog nooit gezien. Ik ben heel benieuwd. Als ik zou winnen zou ik hem graag met mijn vriend kijken aangezien hij zich ook steeds opoffert om Disney films met me te kijken 🙂

  3. Klinkt goed! Mijn zoon van 15 zit vaak in zijn eigen wereldje, dus even in een sprookje lijkt me wel wat! Ik volgde je al op Facebook.

  4. Lijkt me super film om samen met mijn naamgenootje en vriendinnetje Natalie te kijken. Heerlijk film avondje! 😀

Comments are closed.