Winnen: foto op écht glas t.w.v. €104

Als je een foto op glas bestelt, krijg je bij de meeste aanbieders een foto op plexiglas. Wist je dat? Prima, maar niet zo mooi als écht glas. Heb je in juni m’n review voorbij zien komen over de foto op glas? Stond je toen te springen om zelf ook te bestellen? Ik mag een foto op écht glas ter waarde van €104 weggeven in samenwerking met Big Freddy. Heel mooi om cadeau te doen of natuurlijk voor een personal touch in je eigen interieur.

Win de foto op glas

Wat je moet doen om kans te maken op deze mooie prijs?

 1. De Budgetproof.nl Facebookpagina liken
 2. De Big Freddy Facebookpagina liken
 3. Me in een comment (onderstaand of onder het Facebookbericht) laten weten wat voor foto je graag op glas af zou willen laten drukken

Makkelijk hè?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

19 thoughts on “Winnen: foto op écht glas t.w.v. €104

 1. Gaaf! Het ziet er echt prachtig uit. Ik doe helaas niet mee met je winactie, want ik heb (uit principe) geen Facebook. Ik vind wel dat je een heel leuk blog hebt! Ik ben je gaan volgen op Bloglovin’

 2. Ik doe heel graag mee voor mijn zus. Ze heeft een dochtertje van 1,5 en zegt altijd dat ze zo graag een mooie foto van haar op bijvoorbeeld canvas of plexiglas wilt hebben. Ik denk dat ze echt glas al helemaal geweldig vind!

  Ik like beide Facebookpagina’s (Leila)

 3. Oh, wat mooi! Als ik zou winnen, zou ik een mooie foto van Benthe, mijn dalmatiër, op glas laten afdrukken 🙂

 4. Oh wauw, superleuk! Ik zou graag een foto van mijn overgetelijke reis naar Kirgizië afgelopen zomer willen uitvergroten op glas. Om nog heel lang de schoonheid & puurheid van dit land te blijven voelen 🙂

 5. Sow wat gaaf! Ik heb beide pagina’s geliked (shame on me dat ik jouw facebook pagina nog niet volgde trouwens). Als ik zo’n foto af zou mogen drukken dan zou ik denk ik een foto onze toekomstige poes af laten drukken. Ik ga er namelijk nog steeds vanuit dat we binnenkort een poes aan gaan schaffen, haha.
  Mocht het niet zo zijn dan zou ik een foto van mij en mijn vriend willen afdrukken maar dan zou ik wel een bijzonder soort foto willen maken. Geen standaard kiekje. 🙂

 6. Jaaaaaaa leuk!!! Een foto van mij en mijn vriend. Die hebben we nog niet in huis namelijk. Zou wel echt heel leuk zijn <3

 7. Helaas heb ik geen Facebook dus ik kan niet meedoen. Wel moet ik zeggen dat ik nu net je site hebt ontdekt en je zeker ga volgen.

 8. Ik zou heel graag de laatste (mooie) foto die ik van mijn man heb op glas laten drukken.Wat een prachtige actie en wat een mooie afdruk wordt het op glas,het resultaat is echt indrukwekkend.Daarom zou ik dit graag willen laten doen om het dan een mooi plaatsje in mijn huis te geven.

 9. Super gaaf. Ik zou graag een foto van mijn vriend en ik samen op glas willen hebben. Lijkt me leuk voor in ons huisje dus ik doe graag. Ik heb beide pagina’s geliked op facebook onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 10. Super gaaf. Ik zou graag een foto van mijn vriend en ik samen op glas willen hebben. Lijkt me leuk voor in ons huisje dus ik doe graag. Ik heb beide pagina’s geliked op facebook onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,
  Cheyenne Jansen

 11. Wauw dat is nog eens een heel erg leuk idee een foto op glas! Ik zou heel graag een foto van Tim en mij van één van onze vakantie van dit jaar op glas willen hebben!

 12. ik doe mee!
  ik zou zeker een foto van mij en mijn vriend kiezen!
  alles gedaan
  facebook; zoe louwerse

 13. Wat een super leuke winactie zeg! Ik doe graag mee. Mijn vriend en ik krijgen eind december de sleutels van onze eigen eerste koopwoning en een foto op glas zou prachtig staan bij het interieur dat we graag willen in de woning. Ik zou denk ik kiezen voor een foto van ons beide of voor een mooie natuurfoto die gemaakt is tijdens onze vakantie op Mallorca. Lastig kiezen. Ik ben erg benieuwd 🙂

 14. En ik zou graag mijn hondje erop willen heb pas een fotoshoot met haar gehad en zijn erg leuke foto’s geworden

 15. Leuke winactie! Ik zou een trouwfoto laten afdrukken voor in owns niece huis :-). We hebben de fotos net digitaal ontvangen en we vinden ze echt heel erg gaaf.

 16. Waarschijnlijk een van de foto’s die we als voorproefje hebben gemaakt op de locatie van onze trouwfoto’s. De trouwfoto’s hangen natuurlijk op, maar deze waren zo spontaan en gezellig dat ze ook een mooi plekje verdienen. Ik heb beide pagina’s geliked.

Comments are closed.