H&M x Balmain, de foto’s (alle 99)

Ahhhh bummer, ik schrijf dit artikel nét te vroeg want inmidels zijn er 99 foto’s van alle items uitgelekt. Je vindt ze op het Instagram-account van Kathryn Swartz Rees.

Ik word persoonlijk niet echt héél wild meer van H&M x designer-samenwerkingen, maar misschien is dat omdat ik te vaak miskopen heb gedaan. Ik wilde het dan zo graag hebben omdat het zo’n koopje was voor een designeritem, maar uiteindelijk droeg ik het maar weinig. Dat gebeurde met schoenen van Jimmy Choo en een jurk van Lanvin. Maar de donkerrode lippenstift van Lanvin was echt een van de beste kopen everrr. Goed, eind september verschenen deze campagnebeelden online, maar ik deel ze pas nu. Ik had er gewoonweg niet zo’n haast mee. Toch past het H&M x designer-concept perfect bij Budgetproof.nl, dus wilde ik toch even een quicky online gooien.

De collectie van H&M in samenwerking met Alexander Wang vorig jaar was supertof, maar niet helemaal mijn ding. Nu Balmain, een van de grootste namen in designerland. Fantastisch, maar word ik er héél enthousiast van? Medium.

Heb jij de campagnebeelden al gezien en wat vind je ervan? Ga je voor de deur liggen als de collectie verkrijgbaar is op 5 november?

Een foto die is geplaatst door H&M (@hm) op

Een foto die is geplaatst door H&M (@hm) op

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “H&M x Balmain, de foto’s (alle 99)

  1. Ik houd enorm van kleur dus die eerste foto spreekt mij het meest aan. Best leuke items zitten erbij, maar of ik dat nog aankan met mijn 44? 😉 Maybe 🙂

  2. omg. Dat zijn vreselijke foto’s. Het lijken wel digital painting potretten. Hopelijk is de kleding ‘in het echt’ leuk, als het door echte mensen gedragen wordt.

  3. Mijn jongste zoon bestelt er weleens kleding voor zichzelf.
    Om eerlijk te zijn heb ik er voor mezelf nog nooit iets gekocht maar hierboven staan wel wat leuke kledingstukken. Dat vest op de eerste foto vind ik wel iets hebben 😉

  4. Als de collectie uitkomt ben ik in New York en ga toch wel even kijken als het lukt. Heb wel een paar items gezien waar ik benieuwd naar ben.

Comments are closed.