Casio-horloge: van nep naar echt

Casio horloge Lucardi

In 2011 studeerde ik in Londen en liep ik op een vrije zondag in het altijd gezellige Camden. Al slenterend langs alle fantastische stalletjes van de Camden Market liep ik tegen een look-a-like aan van het bekende, toffe Casio-horloge. Sinds ik een mobieltje met digitale klok had droeg ik al geen horloge meer, maar bij dit horloge ging het meer om de fashion statement dan de tijd. Voor een paar pond kon ik ‘m niet laten liggen. Wie had gedacht dat hij 4 jaar lang alle modetrends zou overleven en een van m’n meestgedragen accessoires zou zijn? Inmiddels is de nepperd helemaal versleten (en de batterij op zoals je kunt zien) en was het tijd voor een nieuwe! Een echte.

Dit Casio-horloge komt van Lucardi (waar ik dus al een geruime tijd mee samenwerk voor het geval jullie dat gemist hadden, haha). Ze hebben online een gigantische collectie Casio’s, bijna 70 stuks! Ik ging voor het retr0-model (A168WG-9EF retro) want als een horloge al hip is sinds de jaren ’90 en sindsdien nooit meer uit de mode is geweest dan zit het wel goed. Verkrijgbaar in goud, zilver en rosé. Het horloge kost origineel €69,99 maar is nu afgeprijsd naar €49,99. Een mooi cadeautje voor jezelf om een nieuw modeseizoen in te luiden dus!

Casio horloge Lucardi

Wat is ‘ie mooi hè? De perfecte kleur goud (niet zo lelijk geel) met een matte horlogeband. Hij is momenteel nog veel te groot voor m’n dunne polsjes, maar ik ga er zo snel mogelijk een paar schakels uit laten halen. Houd m’n blog in de gaten voor een outfitpost met dit spetterende horloge!

Casio horloge Lucardi

Casio horloge Lucardi

Casio horloge Lucardi

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Casio-horloge: van nep naar echt

  1. Leuk dat je nu de echte hebt, en voor een fijne prijs. Maar de nepperd zag er ook prima uit moet ik zeggen. Fijn dat je daar nog zo lang plezier van hebt gehad.

  2. Wat een ontzettend tof horloge. Het is niet helemaal mijn stijl, maar ik denk dat het jou fantastisch zal staan!

  3. Tip! Voor 2 euro kan iedereen de neppe halen. Zoek op ebay: gold digital watch. Waarschijnlijk is het casio gedeelte in de foto’s weggeblurd, maar wanneer ie binnenkomt is ’t gewoon de neppe.

    1. Goede tip, maar het gaat er hier juist om dat ik ‘m zo mooi vond dat ik een echte wilde hebben. De nepperds zijn toch altijd minder mooi, slijten snel of werken niet goed uit mijn ervaring.

Comments are closed.