The Color Run, zelfs ik ben fan!

Wie had er ooit verwacht dat ik een stukje zou schrijven op m’n site over een sportieve activiteit? Oké ik ski graag en daar heb ik al eerder wat over geschreven, maar verder blijf ik zo ver mogelijk van elke sportactiviteit vandaan ;). Maar toen één van mijn favoriete blogsters (Gala Darling) een jaar geleden schreef over the Color Run was ik fan! (Als jij ook wilt lezen wat zij schreef, klik dan hier). 5km rennen en elke kilometer ondergedompeld worden in een andere kleur poeder. Ooohhh mooie kleurtjes! What’s not to like? Oké misschien het ren-gedeelte, haha. Ik sloeg foto’s op van renners helemaal onder de gekleurde poeder en schreef me in op the Color Run nieuwsbrief. Ik wilde het als eerste weten als dit leuke evenement naar Nederland zou komen. Best enthousiast voor iemand die echt niet zomaar 5km achter elkaar kan rennen toch? Ik moet eerlijk zeggen dat ik waarschijnlijk als ik nu een poging waag al aan het einde van de straat aan de beademing moet.

Nu heb je vast al érgens gelezen dat the Color Run eindelijk naar Nederland komt. Je komt het op Facebook waarschijnlijk meerdere keren per dag tegen…. Ik tenminste wel want ik heb meer vrienden en vriendinnen die niet kunnen wachten tot ze hun startnummer kunnen bemachtigen. 26 mei vindt the Color Run plaats in Amsterdam. Wil jij ook zo’n gewild startnummer bemachtigen? De inschrijving opent op 17 april om 10:00. Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen mag meedoen! Het gaat bij the Color Run niet op prestatie maar om het plezier wat je hebt :). De Nederlandse versie van the Color Run heeft nog geen eigen website maar die komt snel. Als je nu meer informatie wilt kun je hier of hier terecht.

Ik ben sowieso 26 mei om 13:00 bij de start van the Color Run in het Sloterpark te vinden! Waarschijnlijk niet als deelnemer, maar ik wil dit spektakel niet missen en m’n vrienden graag supporten! Kom op, van de foto’s alleen al word je toch happy? Ben jij er 26 mei ook bij?

18 thoughts on “The Color Run, zelfs ik ben fan!

 1. he gosie,ik zag gister een reclame op TV hierover en ik dacht : JA DAT WIL DOEN !
  echt zo tof lijkt me dat hihi 😀
  oh enne trouwens : ik ga je nu volgen met bloglovin !
  liefs xoxo

  1. Er komt er ook een in Zeeland, colors by THE sea… In juni geloof ik, mss stukje dichterbij?

 2. Dat ziet er leuk uit! Met deze vrolijke kleurtjes zou ik ook bijna zin krijgen om te rennen 😉 bijna, want op een zondag helemaal naar Amsterdam om me suf te rennen ga ik toch niet doen, maar de foto’s zien er heel mooi uit!

 3. Vet! Ik kan de 26ste alleen niet bleh…
  Zullen we samen aan de volgende editie meedoen? Heb je genoeg tijd om te trainen 😉

Comments are closed.