OPI GelColor + budget deal

Ik ben gek op nagellak! Maar dan wel op nagellak die niet duurder is dan €5,-. Je bent een budgetshopper of niet hè ;). Ik wissel zo vaak van nagelkleur en heb ook zóveel verschillende kleurtjes en soorten nagellak dat ik het zonde vind om hier veel geld aan uit te geven. Ik heb één keer in m’n leven een french manicure laten doen in een salon in Los Angelos en dat was het. In Amerika is het veel gebruikelijker en goedkoper om je nagels te laten doen. In Nederland vind ik het al snel te duur of denk ik: dat kan ik ook! Omdat ik alleen maar budget nagellak gebruik moet ik ook vaak bijlakken, want ja voor een paar euro kun je niet verwachten dat je nagellak eeuwen blijft zitten.

Nu ben ik stiekem wel heel benieuwd naar de GelColor van OPI sinds ik heb gezien hoe dit er uit zag op m’n nichtje haar nagels. Het ziet er uit als gewone shiny nagellak maar het is eigenlijk een gel die heel lang blijft zitten. De lak bestaat dus uit 100% gel die snel en goed hecht aan je nagels. De gel wordt uitgehard onder een LED lamp en klaar is Kees! Binnen no-time gepiept dus en het blijft wel 2 weken zitten. Je kunt ook nog eens kiezen uit genoeg mooie OPI kleurtjes dus ik ben eigenlijk héél nieuwsgierig geworden. Hoe fijn zou het zijn als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en totaal niet om hoeft te kijken naar je nagels?

De gemiddelde prijs voor een OPI GelColor behandeling ligt ongeveer rond de €30,-, maar via Groupon zag ik dat je het voor €15,- kunt boeken bij mij in de buurt. WIN! Dit ga ik mijzelf zeker cadeau doen!

Hebben jullie (goede) ervaringen met GelColor en wat is jouw favoriete kleurtje? Ik denk dat ik voor een felroze ga. Of misschien toch blauw?

9 thoughts on “OPI GelColor + budget deal

  1. Ik zet het zelf. De OPI gels zijn helaas alleen voor in salons maar ik heb van andere merken gellak kunnen kopen en een lamp enz. bij een nagel groothandel. Ik zet het regelmatig en het blijft idd altijd 2 weken zitten.

Comments are closed.