Verrassingsreisje!

Hotel ontbij holiday inn

[Update] Inmiddels heb ik gebruik gemaakt van m’n nachtje Fletcher verrassingshotel en het was helaas niet zo’n positieve verrassing. Hier kun je meer lezen over mijn ervaringen.

Wat is er nou leuker dan (spontaan) een weekendje weg boeken? Ik vind lekker even weg, een andere omgeving, een mini vakantie, écht heerlijk! Leuker dan zelf een weekendje of vakantie boeken is natuurlijk om het cadeau te krijgen. Afgelopen maart was ik jarig en kreeg ik een héél leuk cadeautje: een verrassings-hotelovernachting in één van de 3 of 4 sterren Fletcher hotels van Nederland. Het schijnt al even te bestaan maar ik had nog nooit van dit leuke concept gehoord. Jullie wel?

Zo werkt het:

U kiest de datum, wij kiezen het hotel! Bij uw boeking kunt u uw voorkeursregio opgeven. Aan de hand daarvan plaatsen wij u, op basis van beschikbaarheid, in één van onze hotels. U ontvangt direct na boeking een reserveringsbevestiging, maar welk hotel het is geworden blijft nog een verrassing. Ongeveer 72 uur voor aankomst laten wij u weten in welk hotel u zult verblijven.

Wil je dit ook? Dan kun je op verrassingshotel.nl meer info vinden. Ik heb zelf nog niet geboekt met mijn voucher, maar ik ga jullie zeker laten weten hoe het was!

Nu zag ik vandaag ongeveer hetzelfde idee, net zo leuk of misschien wel leuker, op de site van Groupon. Een 3- of 4-daagse surprise citytrip naar een Europese stad, inclusief vliegtickets en verblijf in een hotel met 3 sterren of meer inclusief ontbijt (vanaf € 145 p.p.). Dat is nog eens een leuke manier om een weekendje weg te gaan. Deze verrassing is nog heel budgetproof ook! Voor een klein prijsje ben je lekker een weekendje weg.

Zo’n verrassingsreisje is natuurlijk ook echt een topcadeau! Is er binnenkort iemand jarig die een flinke verrassing verdient? Heb je iets te vieren? Binnenkort een jubileum met je vriendje? Ik kan me geen leuker cadeautje bedenken dat een suprise-tripje of een verrassings-hotelovernachting. Wat jij?

Ps. Houd Budgetproof.nl in de gaten deze aankomende week voor een leuke Groupon winactie!

15 thoughts on “Verrassingsreisje!

 1. Wat een leuk concept! Ik vind op vakantie in Nederland alleen nooit zo heel aantrekkelijk, want op heel veel plaatsen ben ik al geweest dus ik ga nu liever naar het buitenland. Maar voor een weekendje gezellig met z’n tweetjes is het wel weer een heel leuk idee!

  1. Ja daar ben ik het wel mee eens, stiekem natuurlijk liever ook nog naar een ander land. Maar met m’n verjaardagscadeautje was ik wel héél blij. Lekker een weekendje weg met mn vriendje. Of dat nou in Nederland of ergens anders is, gezellig is het sowieso :D.

 2. Dit is wel echt een super tof en origineel cadeautje zeg :)! Ik hou van dit soort originele dingen!

  Als je het leuk vind, ik organiseer morgen een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je vrij reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van de afgelopen week, inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?! Als het je leuk lijkt ben je van harte uitgenodigd om morgen mee te ‘feesten’!

  Liefs van Rosie!

 3. ooh dat is echt tof !
  ik zou het ook helemáál niet erg vinden als iemand maar daarmee zou verassen hihi 😀
  oh enne je vroeg of ik al op mijn nieuwe blog – adres ‘actief’ ben ?
  yes it’s right ! waar ik nu mee comment kom je op de nieuwe hihi 🙂
  liefs !

Comments are closed.