Budget Catrice & Essence make-up geshopt

Ik ben geen beauty-expert. Ik vind het gewoon leuk om een gezicht te hebben wat leuk is om tegenaan te kijken ;). Geen zichtbare pukkels of rode vlekken, geen enorme kringen onder m’n ogen, een beetje sprekende ogen dus wat mascara en oogpotlood is gewenst, en zo nu en dan vind ik het leuk om felle kleuren op m’n lippen te dragen! Ik geef niet heel veel om make-up, zolang het maar doet waarvoor ik het nodig heb. Daarom shop ik altijd lekker budget make-up merken zoals Catrice en Essence. Zij hebben de producten die ik nodig heb, het werkt prima en is niet duur! Gisteren heb ik (té) lang bij de Essence en Catrice schappen gehangen en de volgende producten nam ik mee.

♡ Catrice allround concealer palette
♡ Essence lash & brow gel mascara
♡ Essence super fine eyeliner pen
♡ Essence stay all day longlasting concealer
♡ Essence stay matt lip cream #02 smooth berry
♡ Essence lipstick #62 rockin’ red

Voor dit alles bij elkaar was ik nog net geen €15,- kwijt. Heerlijk toch? Zo kun je nog eens wat uitproberen met make-up. Dan is het stukken minder erg als die lipstick je niet staat of als je wenkbrauwen nog steeds als die van Spock in Startrek blijven staan.

Nu moet ik toegeven dat ik wel leuk die fine eyeliner pen heb gekocht, maar ik kan totaal geen winged eyeliner maken en dat wil ik zó graag kunnen! Dus heeft iemand nog tips voor klunsjes zoals ik? Bij de eerste keer proberen net met deze eyeliner zat ik al weer in m’n oog te prikken… dus de tips moeten niet alleen budgetproof maar ook onhandig-proof zijn ;)!

Als ik ergens mega blij van word of als iets om te huilen is laat ik het jullie weten!

15 thoughts on “Budget Catrice & Essence make-up geshopt

  1. Leuke aankopen! Ik koop ook veel van Essence & Catrice. Het all around concealer palette is erg fijn!

Comments are closed.