Takko-kleding combineren: 1 item, 3 outfits | jumpsuit #1 casual

Joejoe. Daar ben ik weer. Living the fashion blogger life. Best zwaar, haha. Even zonder dollen. Heerlijk om je op te tutten en mooie kleding aan te trekken. Maar die foto’s, daar moet ik nog even op oefenen. Ik heb echt 90% van de tijd mijn ogen dicht op foto’s – hoe krijg ik het voor elkaar? En soepeltjes poseren is ook niet echt waar ik om bekend sta. Outfitfoto’s maken kan voor mij soms best een uitdaging zijn, haha. Een carrière als fashionblogger zit er nog niet echt in geloof ik. Al lijkt het me wel echt superleuk om vaker betaalbare outfits te delen. Als je dat leuk vindt om te zien, check dan ook mijn Instagram even. Daar deel ik regelmatig pashokje-selfies/outfits.

Jumpsuit Takko / T-shirt Zara / Sneakers Adidas via Zalando (kindermaatje scheelt weer €20) / Denimjack Mango / Kettinkjes Lucardi + Take What You Need by Mi Moneda / Zonnebril Ray-Ban

Outfit #1 met de fleurige Takko-jumpsuit

Vandaag deel ik outfit #1 met mijn Takko-jumpsuit, maar er komen er nog 3! De jumpsuit heb je al eerder voorbij zien komen in de blog die ik schreef over mijn Takko-lentefavorieten. Het viel me toen op dat je de items zo leuk met elkaar kunt combineren en met de 5 Takko-kledingstukken uit die blog heel wat outfits samen kon stellen.

You love it or you hate it

Ik snap dat dit een ‘you hate it or you love it’-outfit is. Het was de allereerste combinatie die ik bedacht. Heel casual en zeker niet doorsnee. M’n vader vond het v-r-e-s-l-i-j-k haha, maar ik hoop jou er inspiratie mee te geven. Je kunt je zomerkleding namelijk ook zo combineren dat het prima draagbaar is bij iets koelere temperaturen.

M’n camera was me qua tan goed gezind, het lijkt net alsof ik super bruin ben. Dat ben ik dus totaal niet. Ik zit nooit in de zon omdat ik daar een pigmentbaard van krijg. Ellende.

Stay tuned voor een ‘1 kledingstuk, 3 outfits’ #2 met deze jumpsuit. De outfits die nog komen gaan zijn weer heel anders. Laat me vooral weten of je dit leuk vindt om te zien en of je dit vaker wilt zien.joejoe-liefs-Marloes-v3

One thought on “Takko-kleding combineren: 1 item, 3 outfits | jumpsuit #1 casual

Comments are closed.