Review: leef iBRIDGE extern geheugen voor iPhone

Leef iBridge review

Toen PhoneGigant mij mailde of ik een van hun producten wilde reviewen was mijn reactie iets in de trant van ‘nou ik weet het zo net nog niet, ik kom echt om in de iPhone 6 hoesjes en telefoonaccessoires’. Maar toen …. toen kwamen ze met een briljant product op de proppen. Iets waarvan ik niet eens wist dat het bestond, maar wat ik wel echt heel hard nodig heb. Extern geheugen voor m’n iPhone/iPad/iPod. Wat een fantastische uitvinding. Ik koos bij m’n telefoonabonnement voor een iPhone 6 plus met 16GB geheugen. Goed te doen leek mij, maar als je graag foto’s maakt (en er waarde aan hecht, zoals je hebt kunnen lezen in m’n blog over wadlopen) dan is 16GB zo vol. Ik kon geen filmpjes, muziek of nieuwe apps op m’n telefoon kwijt. Hij was namelijk vol. Bij een iPhone is het helaas ook geen kwestie van een geheugenkaartje vervangen, maar tatatadaaa… daar komt de leef iBRIDGE om de hoek kijken. Hallelujah.

Leef iBridge review

Wat kun je met het externe geheugen van leef iBRIDGE?

  • Het geheugen van je telefoon uitbreiden dus (16GB)
  • Je foto’s en video’s on the go backupen
  • Snel bestanden delen zonder dat iTunes daaraan te pas hoeft te komen (haat aan dat programma)
  • Muziek en video’s direct vanaf de iBRIDGE afspelen

Leef iBridge review

Hoe werkt het externe geheugen met mijn telefoon?

Ik opende het doosje en ging op zoek naar een handleiding. Nergens te vinden. Bijzonder, dat wel. Gelukkig is het heel makkelijk. Ergens aan de zijkant van het doosje stond ‘download on the app store’ dus dat heb ik maar gedaan. Hoe de app eruitziet zie je op de voorkant van het doosje. Vanuit de app wijst het zich allemaal vanzelf. Niks lastigs aan. Je steekt ‘m in je telefoon en dan wordt er al gevraagd of je contact wilt maken met de iBRIDGE. De app opent en je kunt direct bestanden overzetten, filmpjes vanaf de iBRIDGE kijken, you name it. Piece of cake. Wat een heerlijk ding, ik kan er nog steeds niet over uit dat het zo makkelijk kan zijn en ik echt maanden heb lopen hannesen met foto’s en apps weggooien. Deze gadget gaat standaard in mijn tas. Wat trouwens ook prima kan want hij is stevig en heeft een stevige plastic dop zoals je op de foto’s ziet.

Dankjewel PhoneGigant voor het verbeteren van de haat-liefdeverhouding met m’m iPhone-geheugen.

Leef iBridge review

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Review: leef iBRIDGE extern geheugen voor iPhone

  1. Oh wauw, ik wist ook niet dat dit bestond. Onwijs handig! Ik heb zelf nog geen problemen met mijn geheugen op mijn iPhone, maar als ik het wel krijg, weet ik iig wat ik moet kopen!

  2. Oh wauw, ik wist ook niet dat dit bestond. Onwijs handig! Ik heb zelf nog geen problemen met mijn geheugen op mijn iPhone, maar als ik het wel krijg, weet ik iig wat ik moet kopen!

Comments are closed.