Forever 21 in Nederland, nu in Amsterdam én Rotterdam

De Rotterdamse koopgoot is nu nog meer een feestje met de komst van een gigantische Forever 21-winkel. Ik mocht afgelopen donderdagavond al even spieken tijdens de VIP-openingsavond. Conclusie: het ziet er goed uittttt! Lekker ruim en een heerlijk diverse collectie met betaalbare prijzen. Helemaal fijn. Wat was het heerlijk om eens bij Forever 21 te kunnen shoppen zonder hordes mensen om je heen. Omdat alles bij deze winkel gelijkvloers is vind ik ‘m stiekem nu al fijner dan de winkel in Amsterdam. Jammer dat het voor mij best wel een eindje weg is.

Officiële opening Forever 21 in Rotterdam

Vanaf vandaag (zaterdag 17 oktober) is de winkel open voor publiek en de eerste 300 bezoekers krijgen giftcard ter waarde van €21! Ik kan je alvast vertellen dat je voor die €21 al ontelbaar veel leuks kan vinden, maar wees gewaarschuwd: aan €21 heb je niet genoeg, er is té veel leuks!

Ps. scroll helemaal naar onder om te zien welke 2 jurkjes ik kocht.Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Forever 21 in Nederland, nu in Amsterdam én Rotterdam

  1. Oe blijft een fijne winkel ! Alleen zie ik nou niet de foto met de jurkjes die je had gekocht. Of ik kijk verkeerd Haha

  2. Wat een fijne winkel! En zo ver weg van hier…. jammerrr! Dat wordt een dagje shoppen inplannen. Vind het echt een superleuke winkel namelijk.

  3. Ik las er al over. Heel leuk dat er nog een filiaal in Nederland is. Helaas is Rotterdam alleen maar verder voor mij dan Amsterdam, want vanuit Leeuwarden is alles ver haha! x

Comments are closed.