Een knalgeel feestje van ANWB met limited editon outdoor-collectie

ANWB viert feest, want 100 jaar geleden werd de eerste ANWB-winkel geopend. 100 jaar. Wouw. Dat is wel een feestje waard. Om dit te vieren heeft ANWB een limited edition collectie met fashion items uitgebracht. Leuke, functionele kleding in dé iconische ANWB-kleur: geel.

ANWB limited edition outdoor kleding

Goed voorbereid op pad met ANWB

Na m’n hiking-vakantie deze zomer ben ik helemaal om wat betreft outdoorsy kleding. Natuurlijk geef ik er altijd wel m’n eigen twist aan, maar zonder m’n hikingschoenen, wandelsokken en regenjas had het bijvoorbeeld een stuk minder prettig geweest. Goed voorbereid op pad is het halve werk.

Leuke outdoorkleding

Outdoorkleding vinden die er leuk uitziet, betaalbaar is én bij mijn stijl past, dat kan soms best een uitdaging zijn. Ik ben dan ook reuze blij met de knalgele regenjas en regenlaarsjes die ik van ANWB heb ontvangen. Het wordt tijd dat m’n Crocs-laarsjes (zó lelijk maar ze zitten zo fijn) waarmee ik voorheen de plassen trotseerde de deur uitgaan.

ANWB limited edition outdoor kleding

Limited edition-collectie shoppen

De limited edition-collectie bestaat niet alleen uit de regenjas en regelaarsjes. Er is meer, zoals een stormparaplu, een stoere koffer. Inmiddels liggen de items in de winkels en zijn ze nog verspreid over de komende weken te koop. Ook via de webwinkel trouwens, maar ik zag dat de damesjas (afgeprijsd van €89,99 naar €39,99) al in no time uitverkocht was. Hopelijk vullen ze ‘m bij, en anders wordt het toch een bezoekje aan de winkel om de hoek óf wachten totdat één van de volgende limited edition collectie-items te koop is.

Ik werd zelfs afgelopen vrijdag door iemand aangesproken in de supermarkt. Dat ze de jas zo leuk vond en ook naar de winkel was gerend om ‘m te kopen, maar ‘m niet heel kunnen bemachtigen. Ah! Zo jammer.

ANWB limited edition outdoor kleding

ANWB limited edition outdoor kleding

2 thoughts on “Een knalgeel feestje van ANWB met limited editon outdoor-collectie

Comments are closed.