Komt mijn virgin cocktail op de kaart van ’t INK hotel?

Heb jij ook zin om in de herfst binnen te gaan zitten mokken onder een dekentje op de bank, met een dampende thee in je hand en Netflix op de tv? Dat kan zijn, maar deze herfst pakken we het helemaal anders aan. Maak er een fabulous fall van! Hop, hop: een schop onder die bips.

Cocktails INK Design Hotel Amsterdam

Shaken buiten m’n comfortzone

Ik besloot deze maand ook ja te zeggen tegen iets ‘buiten mijn comfortzone’. Morgen doe ik mee aan de Fabulous Fall Cocktail Contest in het INK design hotel in Amsterdam. Maar jij drinkt toch zo goed als geen alcohol hoor ik je denken? Yup, dat klopt. Ik ga voornamelijk alcoholvrij door het leven. Niet uit principe of uit idealistische overtuigingen, gewoon omdat ik een alcoholvrij drankje vaak boven een cocktail, wijntje of biertje verkies. Maar de kaart voor alcoholvrije, spannende drankjes is zéér beperkt. Saai zelfs. En laat ik dat nou niet zijn. Daarom doe ik met mijn mocktail (virgin cocktail) mee aan een cocktailwedstrijd. Zó spannend. Vooral omdat het iets is waar ik totaal geen expert in ben. Maar sinds ik weet dat ik mee mag doen, ben ik wel super enthousiast. Competitief misschien zelfs wel. Al weet ik dat de kans dat ik win, héél klein is.

Cocktails INK Design Hotel Amsterdam

Fabulous Fall Cocktail Contest

Ik ga de strijd aan met 7 andere bloggers en influencers. Allemaal nemen we een geheim herfstachtig ingrediënt mee én een basisrecept om de jury mee omver te blazen. Over m’n recept en de cocktailsworkshop die aan de wedstrijd vooraf gaat verklap ik heel snel wat meer. Beloofd.

Cocktails INK Design Hotel Amsterdam

Een maand lang op de cocktailkaart van ’t INK hotel

De winnende cocktail komt een maand lang op het cocktailmenu van ’t INK design hotel te staan. Dat willen we allemaal wel! Hoe mega stoer is het dat je aan de überhippe bar van het hotel je eigen cocktail (eh, mocktail) kunt bestellen? Duimen jullie met me mee dat ik mezelf niet totaal voor gek zet?

Cocktails INK Design Hotel Amsterdam
Cocktails INK Design Hotel Amsterdam