Kerst zonder kerstboom

Kerst zonder kerstboom DIY

Hands up als je geen kerstboom hebt, maar wél de kerstsfeer in huis hebt gehaald. Zoals ik. Voor de meesten staat een (tuttige) kerstboom voor het ultieme kerstgevoel, maar in mijn appartement ontbreekt de boom. Vandaag laat ik je zien hoe ik op een moderne en betaalbare manier toch kerst in huis gehaald heb. Een écht kerstboom past gewoon niet in mijn appartement. Ik woon op 25m2. M’n woonkamer is m’n slaapkamer en daarbij vind ik een kerstboom eerlijk gezegd gewoon te veel gedoe.

Kerst zonder kerstboom DIY

Moderne kerstinspiratie

Heb je dit jaar weinig kerstsfeer in huis? Het kan nog! Ik toverde het kerstgevoel tevoorschijn in minder dan 30 minuten. Voornamelijk met een aantal zelf in elkaar geknutselde kerstaccessoires. Samen met mijn ideetjes en de DIY-kerstgids van Westwing kan het niet misgaan! Vind je m’n rendier met glittergewei leuk? Morgen komt de DIY online.

Kerst zonder kerstboom DIY
Kerst zonder kerstboom DIY
Kerst zonder kerstboom DIY
Kerst zonder kerstboom DIY
Kerst zonder kerstboom DIY
Kerst zonder kerstboom DIY

Rendierlampjes | Op = op voordeelshop
Houten kerstboom | Action
Kerstman-kerstbal | Hema
Kerstprints | Printcandy
Hanger kerstbomen | Action
Geverfde tak | Action
Ledlichtjesstrip | Action

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

 

5 thoughts on “Kerst zonder kerstboom

 1. Erg leuke inspiratiepost. Wij hebben hier een mini kerstboompje staan. Morgen haal ik nog wat kerstballen en maak ik een kerstballenslinger die ik op ga hangen. 🙂 Dan kan ik op een sfeervolle manier de kerstdagen in.

 2. de geverfde tak vind ik wel heel erg leuk om te zien…zelf hebben wij wel een iniminie kunstboompje, in ons iniminie huisje, maar ik zou het niet missen als ik meer andere decoraties in huis had, denk ik

 3. Je kan ook een boel zelf maken.
  Ga naar Welke.nl en kies iets uit.
  En dan op een drafje naar de Action of flying tiger en voor je het weet heb je zelf iets gemaakt.

  Heb ik dit jaar gedaan. In woonwinkels inspiratie op gedaan en op welke.nl en vervolgens een poging tot namaken gedaan met behulp van action, xenos en flying tiger.
  Met special vermeling : Blokker voor hun unieke lichtjes snoer wat je om of in een windlicht kunt doen. Hele dunne lichtjes in een heel dun snoer verwerkt, die er voor zorgen dat je de inhoud erg goed kunt zien. En ze waren heel goedkoop.

Comments are closed.