Budgetproof kerstcadeau-tip: Swarovski Crystals van Lucardi

Niet iedereen houdt van glimmers en sparkles. Ik? Glitters: yes! Bling? Niet altijd. Je zult me dan ook niet vaak sieraden zien dragen die je tegemoet bling-bling’en. Ik ben meer van de mooie steentjes, zoals deze subtiele Swarovski Crystals van Lucardi. Niet de sparkles die je normaal misschien gewend bent van Swarovski, maar een prachtige, fijne glimmer. Ze zullen als kerstcadeau zeker in de smaak vallen. Het is jammer dat je de schittering in het licht lastig op foto vast kan leggen, want hoewel de steentjes in eerste instantie ‘mat’ lijken, weerkaatsen ze het licht heel mooi. Ga dus vooral eventjes kwijlen voor de etalage in de winkel!

Swarovski duur? Echt niet

Ja, dat idee had ik ook altijd. Swarosvki, daar moet je een grote portemonnee voor meebrengen. Gelukkig is niets minder waar. Swarovski Crystals by Lucardi heb je al vanaf €2 (een ring met verschillende kristallen). Not kidding. Hello budgetproof (en lastminute) kerstcadeau!

Swarovski Crystals van Lucardi zijn nu afgeprijsd

Het begon met de oorbelletjes met een mintkleurige opaal (zie Insatgramfoto van mei hieronder) en inmiddels bestaat m’n Swarovski-collectie al uit veel meer dan een paar armbandjes en oorbelletjes. De oorbellen en armbandjes die ik je hier laat zien, zijn nu afgeprijsd naar €24,99 (per stuk). Wat een leukerds he? Ik stelde een setje samen dat je bij elkaar kunt dragen, met wit en groen (opaal), maar Swarovski-Crystal-sieraden zijn er in heel veel soorten, maten en kleuren: erinite, opaal of amethist. Welke steen past bij jou?

9 thoughts on “Budgetproof kerstcadeau-tip: Swarovski Crystals van Lucardi

 1. Wat zijn die armbandjes leuk! Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n fan van Swarosvki (waarschijnlijk ben ik één van de weinigen haha) maar deze zijn super!

 2. Je nieuwe setje sieraden staat je heel erg mooi Marloes 🙂
  Zelf draag ik heel weinig sieraden maar om je vraag te beantwoorden zou ik kiezen voor de amethist.

 3. Lucardi heeft echt prachtige sieraden voor een ontzettend fijn prijsje. Ik vind de groene oorbelletjes heel erg mooi!

 4. Wat een mooi setje is dat!!
  Ik heb een Lucardi op zuidplein zitten, kom ik vanavond langs.
  Ik hop even binnen!!

  Fijne kerstdagen Marloes.

Comments are closed.