Geen tuttige kerstboom

Staat jullie kerstboom al? Ik ben een beetje klaar met de tuttige kerstboom. Okay, een over-kitscherige kerstboom met kerstballen in de vorm van poedels met rokjes aan, high heals en ballen met sequins (allemaal verkrijgbaar bij Action) kan ik wel waarderen … maar de tuttige, degelijke, kneuterige kerstboom is niks voor mij. Het begon allemaal toen m’n vriendje een foto liet zien van een aantal latjes in de vorm van een kerstboom. Fantastisch vind ik het! Sindsdien wil ik geen ‘normale’ kerstboom. Je kunt deze bomen ook heel makkelijk zelf maken. Super leuk project lijkt mij… De mooiste en leukste ideeën deel ik vandaag met jullie :D. Kijk klik op de foto’s van deze moderne kerstboom-beauties om de boom te bekijken!

i2oe l2xb ug0w vg1w

Vind je het wat? Of is de normale kerstboom zoals we ‘m gewend zijn meer jouw ding?

Follow on Bloglovin

5 thoughts on “Geen tuttige kerstboom

  1. Ik ga toch liever voor de kunstkerstboom of de echte kerstboom. Ze zien er wel leuk uit maar zou ze niet in huis willen hebben.

Comments are closed.