Kaboom hotelreview: budget designhotel in Maastricht

Het ene hotel is te sjiek voor mijn smaak, het ander te saai, weer een ander weer te duur en het volgende hotel heeft een slecht ontbijt. Ik ben niet enorm kritisch als het op hotels aankomt, maar ik moet me er wel thuisvoelen. Het gevoel moet goed zijn. Net als het bed, de prijs en het ontbijt. Voor mijn blog heb ik al heel wat hotels uit mogen testen, maar als ik even de kans krijg, boek ik voor vakanties en weekendjes weg ook graag een hotel. Ik hou van het gevoel van slapen in een hotel! Een gevoel dat jullie vast wel herkennen…

Op de allereerste dag van onze roadtrip door Europa, was het gezellige Maastricht al onze eerste stop. We waren door budget designhotel Kaboom uitgenodigd om te komen logeren. En wat was het een feestje! Er zijn maar weinig hotels waar ik me zo heb thuis gevoeld. Correctie: er zijn géén hotels waar ik me meer heb thuis gevoeld. Het is brutaal, maakt nieuwsgierig er zorgt er bovenal voor dat je je thuisvoelt. Dat komt door de leuke vormgeving, de inrichting en de fantastische details, maar ook zeker door het aardige personeel en het warme welkom mét knettersnoep!

Prachtig budgethotel in Maastricht, vanaf €39

Een van de mooie, moderne kamers boek je al vanaf €39. Je hotelkamer is gestript van zaken die je toch zelden gebruikt zoals een minibar, koffiezetapparaat of waterkoker. Een drankje doe je maar lekker bij een van de on-site eet- en drinkgelegenheden. Natuurlijk vind je in de lobby wel een automaat voor je nachtelijke cravings. Wat krijg je sowieso wél? Een Auping-bed, gratis heerlijk snelle wifi, mooi vormgegeven toiletmini’s in de badkamer (hoezee!), airco, een mooi terras in de hoteltuin én een regendouche! Oh en niet geheel onbelangrijk: het hotel is ideaal gelegen. Pal tegenover het station in de leukste wijk van Maastricht: Wyck. Maar 10 minuutjes lopen naar het échte centrum en 5 minuten van een betaalbare parkeergarage.

Het hotelontbijt bij Kaboom Hotel

Je dacht toch niet dat ik het hotelontbijt al ging verklappen? Daar schrijf ik zoals gewoonlijk een aparte blogpost over. Het ontbijt is niet in de prijs inbegrepen. Tegen betaling kun je kiezen voor een ontbijt bij Douwe Egberts en vanaf september komt er nog een nieuwe ontbijtoptie bij.

Boeken die handel

Zeker een dikke aanrader wat mij betreft! Enige minpuntje wat ik kan noemen is dat we geen tweepersoonsbed hadden maar 2 tegen elkaar geschoven bedden (=geul). Als dát het ergste is? Dan moet het wel echt goed zijn. Bekijk vooral ook de foto’s voor een impressie.

Ps. meld je voordat je gaat boeken even aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je 5% korting op je reservering.
Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

6 thoughts on “Kaboom hotelreview: budget designhotel in Maastricht

 1. Ik miste inderdaad de foto’s om een beetje een indruk te krijgen van het hotel.
  Ik heb nu even op de website gekeken en eerlijk gezegd vond ik die een beetje onrustig. Ben dus erg benieuwd naar jouw foto’s.
  Maar, een echt budget hotel vind ik het nou ook weer niet. 39,00 p.p. per nacht is toch met z’n tweeën, bijna 80 euro en dan zonder ontbijt.

  1. Hi Marion, die prijs is niet per persoon, maar per kamer :). Dat is een vanaf prijs, maar gemiddeld betaal je zo’n €60 voor samen, van wat ik gezien heb. Dat is echt mega betaalbaar en zéker voor dit hotel. Het is zo leuk! Ik hoop dat je later nog eens terug komt om de foto’s te bekijken.

   1. Dan was ik te snel met mijn reactie 🙁
    Inmiddels zie ik ook je hele mooie foto’s. Ziet er echt goed uit.
    Ik herzie mijn mening. Leuk hotel. Daar wil ik wel naartoe.

 2. Wat leuk dat je een weekendje hier was! Zal hier zelf niet zo snel gaan slapen gezien ik vlak om de hoek woon bij dit hotel en dus lekker in mijn eige bedje slaap :):) hopelijk heb je het naar je zin gehad!

Comments are closed.