De natuurlijke verzorgingsproducten van Dr. Organic

Als je, om wat voor reden dan ook, graag natuurlijke producten gebruikt, beland je al snel bij verzorgingsproducten in het hogere segment. De bestanddelen zijn nou eenmaal kostbaarder en de productie ervan is vaak duurder. Maar ken je Dr. Organic al? Een volledig biologisch merk dat hele fijne natuurlijke producten maakt. Je vindt het bij De Tuinen.

Dr. Organic combineert de beste ingrediënten uit de natuur met de nieuwste inzichten in de wetenschap rond huid- en haarverzorging. Het resultaat: betaalbare producten goed voor je haar en huid, maar ook voor het milieu. Daarbij zijn alle actieve bestanddelen net zo zuiver, krachtig en effectief in het eindproduct, als op de dag dat ze werden geselecteerd en geproduceerd. En dat is bij heel veel andere merken wel anders!

  • Niet getest op dieren
  • Geen parabenen, SLS of parfum
  • Waar mogelijk biologisch geteelde ingrediënten
  • Geen chemicaliën
  • Geen genetisch gemodificeerde ingrediënten
  • Geen minerale oliën
  • Geschikt voor vegetariërs

Er bestaan ontzettend veel verschillende lijnen waaronder: Aloë Vera, Lavender, Dead Sea, Tea Tree, Royal Yelly, Virgin Coconut Oil, Maroccan Argan Oil, Pomegranate, Rose Otto en Virgin Olive Oil. Allemaal toegespitst op een specifieke doelgroep of een huidtype. Zoals je kunt zien op de foto heb ik ontzettend veel mooie producten van Dr. Organic gekregen om te testen. Dat gaat wel eventjes duren. De Virgin Coconut Oil Conditioner (helemaal rechts op de kleine foto) bevalt me alvast goed!

Hoe betaalbaar is Dr. Organic?

Een bodyscrub (200ml) van de olijfolie-lijn kost bijvoorbeeld €8,99 en de hand- & nagelcrème (100ml) van de Marokkaanse arganolie-lijn kost €11,99. Je vindt Dr. Organic dus wat mij betreft aan de onderkant van het middensegment. Super voor iedereen die bewust omgaat met milieu én portemonnee.

Kende jij dit merk al? En welk product wil je meer over weten?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “De natuurlijke verzorgingsproducten van Dr. Organic

  1. Hey Marloes,
    Heb je al eens Naturals getest? Ik vind vooral de Eucalyptus lijnen daarvan geweldig. En toch betaalbaar. Ook leuk is dat ze elke maand een actie hebben dat je een kadootje krijgt bij besteding van een bepaald bedrag. En is dat een leuk formaat) Zeker voor op vakantie!!

Comments are closed.