In m’n eentje naar Lille

Vertelde ik eerder deze maand nog enthousiast dat ik eind oktober in m’n uppie op verrassingsvakantie ga, ik was helemaal vergeten dat ik eigenlijk al veel eerder alleen op avontuur ga. Naar Lille namelijk, dit weekend.

Alleen op reis

Ik vind alleen reizen best fijn. Vroeger toen ik een stuk jonger was, ging ik weleens met m’n vader mee op zakenreis, naar Parijs bijvoorbeeld. Ik vond het dan heerlijk om alleen op pad te zijn. Naar Londen vertrok ik voor een half jaar in m’n uppie en ook m’n 7 maanden durende skilerarenavontuur in Oostenrijk begon ik in m’n eentje. Vorig jaar ging ik zelfs (soort van) alleen op persreis naar Berlijn. Ik was samen met 1 andere blogger, maar trok liever mijn eigen plan. Vandaag (zaterdag) ga ik budget busmaatschappij OUIBUS uitproberen met een tripje naar Lille. Ik heb gekozen voor de kortste reistijd, maar dat betekent dat de reistijden niet héél gunstig zijn. Ik kom dan ook pas vanavond rond een uur of 20:00 aan. Uiteraard zal ik jullie alles vertellen over de busreis, wat ik van Lille vond én hoe ik het heb ervaren om héél last-minute m’n slaapplek te regelen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie willen weten van Lille en waar ik naar op zoek moet gaan. Alle Lille-tips zijn natuurlijk heel erg welkom!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “In m’n eentje naar Lille

  1. Super leuk! Veel plezier! En alleen reizen is echt niet verkeerd, je leert zoveel nieuwe mensen. Ik maak op dit moment een rondreis door Spanje voor 6 weken in mijn eentje, bizar hoeveel mensen ik al heb leren kennen. Maar daarnaast is het niet erg om een keertje alleen te zijn. 🙂

  2. Ik ben heel benieuwd zoals ik vorige keer al aangaf ik ben geen held in alleen op reis gaan maar ik heb het op mijn bucket list gezet. Ik ga het gewoon een keer doen.

Comments are closed.