Sneak preview herfst BESTSELLER (o.a. Only, Vero Moda & VILA)

Bloggen is leuk om heel veel redenen, maar een van de redenen die hoog in mijn top 10 staat, is het als eerste mogen bekijken van nieuwe collecties. Het is zo onwijs tof om collecties te mogen zien voordat ze in de schappen hangen! Zo heb ik een paar maanden geleden bij de persdag van BESTSELLER heeeel veel mooie dingen gezien die we pas nu, in het najaar kunnen kopen. Nu lijkt het wel herfst te zijn geworden zodra september begon, maar naast balen van regen is er genoeg om je op te verheugen fashionwise!

De foto’s zijn gemaakt met m’n telefoon omdat ik in eerste instantie niet van plan was om er dit type blogpost over te schrijven (dus eigenlijk alleen foto’s voor mezelf gemaakt zodat  ik in het najaar gelijk m’n slag kan slaan). Maarrrrr de collecties van de BESTSELLER-merken hebben me zo enorm verrast, dat ik graag een kleine sneak peek wil delen!

Mijn favorieten:

  • De grijze twinset van (nep)suède van Vero Moda vond ik geweldig!
  • Maar ook de leren plissérok van VILA (geloof ik)
  • Of de roze bontjas van Noisy May
  • De ombre fake fur van ONLY
  • Of het leren jurkje van OBJECT
  • Of de zwarte laarsjes met grove zool van Pieces


Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

One thought on “Sneak preview herfst BESTSELLER (o.a. Only, Vero Moda & VILA)

Comments are closed.